Alt til konfirmasjon

Konfirmasjon

Konfirmasjon er en viktig seremoni i mange ungdommers liv, som markerer overgangen fra barndom til ungdomstid. Det er en dag fylt med feiring, samvær med familie og venner, og ofte en anledning til å gi gaver som anerkjenner denne milepælen. Oppdag vårt konfirmasjonsunivers å få svar på det du lurer på.


Gavetips til konfirmanten


Skal du skrive konfirmasjonstale?

Skrive tale
Konfirmasjon

Skal du skrive konfirmasjonstale? Dette bør du tenke på!

Å holde tale faller ikke nødvendigvis like lett for alle. Men om man er tidlig ute, planlegger godt og øver litt så er du godt på vei til en vellykket tale til årets konfirmant!

Utvalgte gavefavoritter

Bunadsølv til konfirmanten

Bunadsølv er en tradisjonsrik og meningsfull konfirmasjonsgave. Å gi bunadsølv i konfirmasjonsgave er ikke bare en investering i et vakkert håndverk, men også en måte å ære og bevare familietradisjoner på.


Slik styler du håret til bunaden

Fire kvinner med bunadspenner i håret
Konfirmasjon
Bunad og bunadsølv

5 flotte frisyrer med bunadspenner

Sølvet er pusset og bunaden ligger klar. Men hva slags hårfrisyre skal man ha til bunaden? Her er inspirasjon til 5 flotte hårfrisyrer laget med bunadspenner som man enkelt kan lage selv!

Utvalgt bunadsølv


Hvordan pusse bunadsølv?

pusse bunadsølv
Bunad og bunadsølv
Vedlikehold

Slik pusser du bunadsølvet ditt

Trenger bunadsølvet ditt en rens, men du synes kanskje det er litt skummelt å begi seg ut på? Her finner du en guide på hvordan du finner riktig rensemiddel til ditt type bunadsølv!