Gave til konfirmanten

Skal du i konfirmasjon? Se våre beste gavetips til henne!

Når hun skal konfirmeres og tre inn i voksenlivet er det vanlig å markere anledningen med en oppmerksomhet hun vil få glede av i mange år. Her deler vi våre beste gavetips til henne!

Diamantsmykker

Diamanter er populære valg blant konfirmasjonsgaver til henne. Ønsker du å gi en ekstra fin gave kan du legge ved tilhørende smykke og øredobber slik at hun får et komplett diamantsett!

Diamantsett til konfirmanten

Bunadsølv

Blant de flotteste og mest tradisjonelle konfirmasjonsgavene finner man bunad. I vårt sortiment finner bunadsølv til eover 70 bunader og festdrakter. Bunadsølvet er fra Sylvsmidja og er håndlaget norsk kvalitet fra Voss.

Konfirmant i bunad

En klassisk klokke

En klassisk og feminin klokke som både er funksjonell og smykker opp antrekket vil glede konfirmanten på den store dagen! Velg en klokke med god kvalitet og tidløst design slik at hun kan vokse med gaven.

Seiko dameklokke
En klassisk klokke er en perfekt gave til konfirmanten!

Livets Tre

Livets tre et er populært valg til konfirmanter da det symboliserer familie eller slektshistorie. Treet har røtter og grener som representerer forfedre og etterkommere, og er derfor et betydningsfullt smykke å bære. For noen kan det også være et symbol på deres personlige utvikling og vekst, da treet representerer kontinuerlig fornyelse og evolusjon.

Livets tre smykke

Smykkesett

Et klassisk og minimalistisk smykkesett med tilhørende øredobber og smykke passer utmerket til jenter i konfirmasjonsalderen. I vårt sortiment kan du velge mellom smykkesett med hjerter, perler, glitrende zirkonia.

Smykkesett med perle

Smykker med symboler

Et smykke med et symbolsk motiv eller symbol kan være mer enn bare en vakker dekorasjon. Det kan også ha en dypere betydning og symbolikk som kan minne bæreren om deres personlige verdier, tro og livsfilosofi.

Smykke med symbol

Personlig smykke

Gi en personlig gave i form av et bokstavsmykke, eller en plate med gravering. Dette er en unik gave som konfirmanten kan sette pris på i mange år fremover!

Bokstavsmykke

Ønsker du å se flere gavetips til årets konfirmant?

Se flere gavetips her

Lagt til i handlekurven