Konfirmant i bunad

Topp 5 diamantsmykker til konfirmanten

Et diamantsmykke er en tradisjonell og sikker konfirmasjonsgave som hun kan bære med seg livet ut, og som kan vare i flere generasjoner. Her deler vi våre topp 5 diamantsmykker til årets flotte og lovende konfirmanter.

1. Nora diamantring

Nora by Gullfunn er vår bestselgende diamantring når det gjelder konfirmsjonsgaver til henne. Ringen inngår i en serie som består av matchende ring, smykke og øredobber i 375 gull, og du kan velge mellom hvitt og gult gull. Fordi Nora er en såpass anvendelig smykkekolleksjon, er det en gave hun vil ha stor glede av både nå og i voksenlivet.

Nora diamantring
Nora er vår bestselgende diamantring til konfirmanten og finnes i hvitt og gult gull.

Den populære trestensringen med 3 glitrende diamanter på rad skaper et yndig og feminint blikkfang på hånden – en sikker vinner på konfirmantens gavebord, og en flott konfirmasjonsgave til niese, søster eller barnebarn!

2. Olivia enstens anheng

Olivia by Gullfunn er en eksklusiv enstensserie av ringer, anheng og øredobber i 585 hvitt og 585 gult gull. Diamanten på smykkene varierer fra 0,05 ct til 1,00 ct. Som konfirmasjonsgave er smykkene med en sten på 0,10 ct perfekt da de er passe i størrelsen til ungdommer, men også flotte når man blir eldre. Hun får derfor en gave hun kan ta i bruk med en gang, og bruke resten av voksenlivet.

Enstens diamantanheng

3. Clara diamantøreringer

Tidsriktige øreringer med 28 glitrende diamanter på totalt 0,25 ct fra vår serie Clara by Gullfunn. De iøynefallende diamantene er skaper et tidløst og elegant uttrykk og gjør seg godt synlig i ørene.

Clara diamantøreringer

4. Sophia Diamanthjerte

Et klassisk diamanthjerte er en tradisjonell og flott konfirmasjonsgave når man skal markere overgangen til voksenlivet. Sophia by Gullfunn er et vakkert og tidløst hjertesmykke i 375 hvitt gull og 375 gult gull som er dekorert med 25 glitrende diamanter på totalt 0,15 ct. At hjertet er åpent i midten skaper et moderne uttrykk og gjør det lett å kombinere med andre smykker.

Hjertesmykke med diamanter i gull

5. Klassisk gullanheng med firkløver og diamant

Dette nydelige anhenget i 585 gult gull av en klassisk firkløver med en glitrende diamant på det ene bladet er et yndig smykke som passer den unge og lovende konfirmanten perfekt. Firkløvere sies å være lykkebringende da de er sjeldne å finne, noe som har gjort det til en svært populær figur å dekorere smykker med. Gled årets konfirmant med et symbolsk diamantsmykke!

Gullanheng med diamant og firkløver

Ønsker du å få mer inspirasjon til konfirmasjonsgave til henne

Se flere konfirmasjonsgaver til henne

Lagt til i handlekurv