Konfirmant i bunad

Topp 5 diamantsmykker til konfirmanten

Et diamantsmykke er en tradisjonell og sikker konfirmasjonsgave som hun kan bære med seg livet ut, og som kan vare i flere generasjoner! Her deler vi våre topp 5 diamantsmykker til årets flotte og lovende konfirmanter.

Hedda smykkesett

Et stilfullt og moderne diamantsmykke er en flott konfirmasjonsgave når man skal markere overgangen til voksenlivet. Hedda by Gullfunn har et tidsriktig design og kommer i 375 gult gull som er dekorert med glitrende diamanter. At sirkelen er åpen i midten skaper et moderne uttrykk og gjør det lett å kombinere med andre smykker.

Hedda smykkesett i gull med diamanter
Hedda smykkeserie kommer med ring, halssmykke og øreringer
Hedda smykke i gull med diamanter
Hedda er en perfekt gave til årets konfirmant

Gullet i Hedda serien er 100% resirkulert, og er dermed et bærekraftig valg for den miljøbevisste konfirmanten!

Nora smykkesett

Nora by Gullfunn er vår bestselgende diamantserie når det gjelder konfirmsjonsgaver til henne. Settet består av matchende ring, smykke og øredobber i 375 gull, og du kan velge mellom hvitt og gult gull. Fordi Nora er en såpass anvendelig smykkekolleksjon, er det en gave hun vil ha stor glede av både nå og i voksenlivet.

Nora diamantsett
Nora er vår bestselgende diamantserie til konfirmanten
Nora diamantring
Serien finnes i både hvitt og gult 375 gull

De populære smykkene med 3 glitrende diamanter på rad skaper et yndig og feminint blikkfang – en sikker vinner på konfirmantens gavebord, og en flott konfirmasjonsgave til niese, søster eller barnebarn!

Olivia enstens diamanter

Olivia by Gullfunn er en eksklusiv enstensserie av ringer, anheng og øredobber i 585 hvitt og 585 gult gull. Diamanten på smykkene varierer fra 0,05 ct helt opp til 1,00 ct.

olivia enstensserie med diamant

Som konfirmasjonsgave er smykkene med en sten på 0,10 ct eller 0,20 ct perfekt da de er passe i størrelsen til ungdommer, men også flotte når man blir eldre. Hun får derfor en gave hun kan ta i bruk med en gang, og bruke resten av voksenlivet.

Clara øreringer

Tidsriktige øreringer med 28 glitrende diamanter på totalt 0,25 ct fra vår serie Clara by Gullfunn. De iøynefallende diamantene er skaper et tidløst og elegant uttrykk og gjør seg godt synlig i ørene.

Clara diamantøreringer
Klassiske øreringer som passer alle antrekk!
Clara øreringer med diamanter

Lilly diamantring

Denne nydelige og elegante ringen passer den unge og lovende konfirmanten perfekt. Ringene kommer i 375 gult og hvitt gull, og har totalt 9 glitrende Wesselton diamanter.

Lilly diamantring
Lilly diamantring

Konfirmant i bunad

Ønsker du å få mer inspirasjon til konfirmasjonsgave til henne?

Se mer

SKal du gi en konfirmasjonsgave til en gutt? Oppdag våre topp 5 gavetips til han.

Finn mer inspirasjon

Lagt til i handlekurven