barnekreftforeningen

Gullfunn x Barnekreftforeningen

Gullfunn er stolte over å samarbeide med Barnekreftforeningen, en organisasjon som står vårt hjerte nær oss. Vårt engasjement i dette samarbeidet reflekterer en dyp forpliktelse til å støtte familier og barn som kjemper mot kreft, en sak vi holder høyt.

Gjennom vårt samarbeid med Barnekreftforeningen, ønsker Gullfunn å bidra til viktig forskning, tilby hjelp og støtte til de berørte familiene, og øke bevisstheten om barnekreft. Vi tror at gjennom felles innsats kan vi gjøre en forskjell i mange barn og deres familiers liv.

barnekreft

Vi er imponerte over dedikasjonen og hardtarbeidet som Barnekreftforeningen legger ned i sitt arbeid for å gjøre en forskjell, og vi er stolte over å kunne være en del av denne viktige kampen.

Som en del av vårt samarbeid, vil Gullfunn bidra med midler, øke bevisstheten og engasjere våre kunder og ansatte i ulike aktiviteter og initiativer. Vi tror at sammen, kan vi bidra til å bringe håp og positiv forandring for barn og unge som er rammet av kreft, samt deres familier.

Sammen tar vi et standpunkt mot barnekreft og jobber mot en fremtid hvor ingen barn skal måtte kjempe denne kampen alene!

Løp for meg 2023

I september 2023 deltok vi i Løp for meg, og alle ansatte i Gullfunn løp for Barnekreftforeningen. Alt fra ekstrahjelper, butikksjefer og HR-sjefer på hovedkontoret tok på seg joggeskoene for å gjennomføre årets viktigste løpetur. Totalt klarte vi å bevege oss 3000 km og samlet inn 101.553kr til Barnekreftforeningen!

barnekreftforeningen
barnekreftforeningen

Den Internasjonale Barnekreftdagen

15. februar er Den Internasjonale Barnekreftdagen. Dette er en merkedag for å minne oss på viktigheten av forsking på dette feltet, og vi i Gullfunn er stolte og ydmyke over vår rolle som en av hovedsponsorene til Barnekreftforeningen.

I 2023 var vi tilstede under utdelingen av midler til forskingsprosjekter som er rettet direkte mot kreft og senskader hos barn. Vi fikk møte pårørende, leger, forskere, sykepleiere, ildsjeler og andre fra næringslivet. Det ble sterke møter og det minnet oss på at kampen for at ingen barn skal dø av kreft pågår hver dag!

Gullfunn markerer Den Internasjonale Barnekreftdagen ved å gi 30% av omsetningen på Gullfunn.no den 15. februar.

barnekreftforeningen

Mayasmykket

Historien om Maya

Maya var 11 år gammel da hun fikk diagnosen leukemi. Sykdommen snudde opp ned på livet hennes. I årene som fulgte gikk hun gjennom tøff kreftbehandling, og en sorg over alle de nye utfordringene som meldte seg.

«Da jeg var syk drømte jeg om å reise, få håret tilbake, være som alle de andre barna. Jeg ville spise god mat uten å være kvalm og kaste opp, og å kunne skate sammen med vennene mine»

I dag er Maya en frisk og livsglad jente. Håret har vokst ut, matlysten er tilbake, og hun kan endelig skate med vennene sine igjen.

Takket være forskning overlever nå 85% av alle barn og unge som rammes av kreft. Barnekreftforeningens mål er at ingen barn skal dø av kreft. Ved kjøp av dette hjertesmykket gir du håp til barn som Maya. 

Et hjerte for håp og mot.

«For meg er hjertet som et løvehjerte. Fullt av mot og styrke! Hjertet er for meg symbolet på all den gode hjelpen jeg fikk på sykehuset, og håpet og gleden Barnekreftforeningen ga»

Gi et bidrag direkte til Barnekreftforeningen:

Du kan også hjelpe ved gi et bidrag direkte til barnekreftforeningen gjennom vipps eller kontooverførsel:

Vippsnummer: 02099 Gavekonto: 7058 09 33333

Fra 2020 og til nå har Gullfunn og våre kunder samlet inn hele 2 290 549 kr til Barnekreftforeningen. Vi er stolte over vårt samarbeid og alle bidrag fra våre kunder. Bidraget har gitt Barnekreftforeningen muligheten til å hjelpe flere barn og ungdom med kreft og deres familier.

I våre butikker går salget av alle papirposer uavkortet til Barnekreftforeningen. Papirposen koster 10kr, men det er også mulig å gi et valgfritt bidrag som går uavkortet til Barnekreftforeningen.