Du har anledningen, vi har gaven! Velkommen til Gullfunn

Gullfunn ble stiftet i 1969 og er en anledningsbutikk som har over 50 års tradisjon som en ledende faghandel innen gullsmed- og urmakerbransjen. Vårt varierte sortiment tilbyr et vakkert utvalg av smykker, klokker og gaveartikler, perfekte for spesielle begivenheter i livet – fra bryllup og forlovelse til konfirmasjon, dåp, navnedag og bursdager. Hos Gullfunn setter vi pris på tidløs eleganse, men vi følger også med på de nyeste trendene for å gi deg det beste fra begge verdener. Velkommen til en hyggelig handel hos oss!

Reparasjon og tjenester

Hos våre Gullfunnbutikker kan vi tilby rekke nyttige tjenester. Vi kan hjelpe deg med reparasjon av både smykker og klokker, gravering for å gi et personlig preg, bytte av batteri i klokken din, og justering av lenker slik at de passer perfekt. Vi tilbyr også hull i ørene i et trygt og profesjonelt miljø. Vi er her for å sørge for at dine smykker og klokker alltid er i topp stand og betyr noe spesielt for deg!

Kontaktinformasjon: Gullfunn AS Fakturaadresse: Skibåsen 40, 4636 Kristiansand Besøksadresse: Strandveien 37, 1366 Lysaker

Ønsker du å kontakte oss? Det kan du gjøre gjennom vårt Kontaktskjema Tlf: 940 20 200 (telefonen er betjent hver tirsdag mellom kl 11 og 15)

Organisasjonsnummer 916 588 739