Konfirmant

Topp 5 konfirmasjonsgaver til han!

Når han konfirmeres og trer inn i voksenlivet er det hyggelig å markere anledningen med noe han kan ha glede av i mange år. Oppdag våre 5 konfirmasjonsgaver til han som er sikre vinnere på den store dagen!

En klassisk klokke

En stilig og maskulin herreklokke vil konfirmanten kunne bære livet ut, og er en gave han alltid vil huske. Klokker kommer i mange forskjellige prisklasser, så velg en som passer ditt budsjett. En god klokke trenger ikke å være svært dyr, men det kan være lurt å investere i en som vil vare lenge og bli verdsatt av konfirmanten.

Seiko klokke

Bunadsølv og tilbehør

Vet du allerede at konfirmanten får bunad til konfirmasjonen, er tilbehør som knapper, mansjetter, silkeskjerf eller bunadskniv blant de fineste konfirmasjonsgavene til han.

Herrebunad

Et halskjede

Et halskjede kan være en flott gave til en konfirmant, og det finnes mange ulike smykker å velge mellom. Tenk på hva slags design konfirmanten vil like. Ønsker de et klassisk og enkelt smykke, eller noe mer dristig og unikt? Perlesmykker er har blitt veldig populært bland de unge, og er perfekt å kombinere med et smykke med symbol som betyr noe for dem.

Herresmykke
Perlesmykker har blitt utrolig populært for menn!

Mansjettknapper og slipsnåler

Mansjettknapper er klassisk tilbehør når han skal pynte seg. Vi har mansjettknapper for enhver smak og du finner varianter i gull, sølv og stål med ulike overflater. En flott konfirmasjonsgave til bror, nevø eller barnebarn!

Mansjettknapper

Et stilig armbånd

Et kult armbånd er en flott gave til konfirmanten som han vil ha stor glede av – også i tenårene. Et stilig armbånd med stener i én eller flere farger er et populært tilbehør til både gutter og menn. Dette er en diskret detalj som viser at antrekket er nøye gjennomtenkt.

Armbånd til herre

Lagt til i handlekurven