Gjenbruk av brudekjoler

Vi selger din brukte brudekjole

Vi i Gullfunn ønsker å gi nytt liv til din vakre brudekjole slik at den får muligheten til å skinne en gang til. I den forbindelse kan du selge din brudekjole via våre salonger i utvalgte butikker. Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor for å komme i kontakt med oss!

Å selge din brudekjole via oss koster 1250kr.

Din kontaktinformasjon

0/1000

0/1000

Generelt
Størrelse og modifikasjoner

0/1000

Bruk

0/1000

Pris

Prisen må samsvare med gjeldene markedspris for samme kjole i brukt tilstand

Bilder og kjøpsdokumentasjon*

Du kan legge ved bilder og pdf. Maks 5 filer og 50 MB per fil.

Du må velge 1 eller flere filer

Hvorfor selge kjolen via Gullfunn?

Ved å selge din brudekjole gjennom oss treffer vi rett på målgruppen via våre fysiske butikker, samt at du får en annonsepakke hvor kjolen blir annonsert på digitale flater som Facebook og Instagram.

Å selge din brudekjole via oss koster 1250kr.

I tillegg til en målrettet annonsepakke, får du også en rabattkode på 25% som kan brukes på Gullfunn.no.

Hva skjer videre?

I vårt sortiment av kjoler ønsker vi en klassisk stil, og kjoler som er aktuelle i dagens trendbilde. Hver kjole blir derfor vurdert både på stil og om kjolen utfyller et behov i vår avdeling; for eksempel etter stil, størrelse eller pris. Om kjolen din er godkjent for videre salg av oss, vil du motta en kontrakt og et avtalegebyr på 1 250kr. Når dette er mottatt av oss vil du få informasjon om hvor kjolen skal leveres eller sendes. Denne fraktkostnaden dekker du selv. Kjolen din vil henge i en av våre avdelinger i opptil 6 mnd. Dersom kjolen mot formodning ikke skulle bli solgt i løpet av denne perioden, vil vi returnere den til deg uten ekstra kostnad.

Når kjolen har funnet en ny eier og er klar for å skinne en gang til, vil du få pengene utbetalt kjøpesummen til din konto.

Gjenbruk av brudekjoler - en gang til by Gullfunn