Alt om diamanter

Diamantunivers

I vår diamantunivers kan du finne diamanter til alle anledninger. Enten du planlegger et frieri eller ønsker deg et nydelig diamantsmykke, så kan du finne inspirasjonen du leter etter her.


Populære kategorier

Våre favoritter


Visste du dette om diamanter?

informasjon om diamanter
Diamanter
Informasjon

Verdt å vite om diamanter

Her finner du nyttig informasjon om diamanter, dens kvaliteter og tips om vedlikehold.

Praktfulle diamanter

Kombiner diamanter med andre flotte edelstener

Smykker som kombinerer diamantens glans med andre edelsteners fargerike prakt tilbyr et ekstraordinært utseende. Denne sammensetningen av ulike edelstener og diamanter skaper unike smykker som ikke bare fanger øyet, men også forteller en historie gjennom sine farger og design. Diamanter fungerer som det perfekte lerretet for å fremheve de levende nyansene av rubiner, safirer, smaragder, og andre edelstener, og bringer ut en dybde og kontrast som er vakker å se på.

Gull ringer med diamanter og edelstener
Monaco blue med topas og Monaco rose med rosenkvarts
Smykkesett med diamanter og hydrotermisk smaragd
Smykkesett med hydrotermisk smaragd

Hvorfor er en diamant så verdifull?

Diamantserfikat
Diamanter

Hvorfor er diamanter så verdifulle?

Diamanter er noe vi forbinder med luksus, overklasse og noe som er svært verdifullt og kostbart. Men hvorfor er diamanten egentlig så verdifull?

Klokker med diamanter

Det er ikke bare smykker som kan prydes med diamanter. Diamanter på klokker tilfører en ekstra dimensjon av luksus og, og gjør dem til mer enn bare tidsmålere. Disse edelstenene reflekterer ikke bare lys på en utsøkt måte, men understreker også klokkens status som et symbol på eleganse.

Klokker med diamanter