Ikoniske diamanter

Bli inspirert av våre mest ikoniske smykker

The Diamond Icons er vår tidløse og glamorøse diamantkolleksjon. Kolleksjonen, som er inspirert av historiske og ikoniske kvinner og steder, finner du eksklusivt hos Gullfunn.

Monaco Blue

Vi drømmer oss bort til rivieraen med Monaco Blue, som er inspirert av sydlige strøk og den friske atmosfæren ved havet! Denne skjønnheten har en nydelig, blå topas i fargen Genuine Sky Blue. Topasen er omkranset av 36 glitrende diamanter på totalt 0,55 ct.

Diamantsett

Monaco finnes i tre forskjellige farger; Blue, Rose og Green.

Elizabeth

Oppkalt etter det største ikonet av dem alle, oser disse smykkene av glamour, eleganse og feminitet. Uansett om du har en klassisk og minimalistisk stil eller foretrekker fargerike og mønstrede antrekk, vil den iøynefallende ringen være et vakkert tilskudd. Elizabeth har nemlig et tidløst design som gjør den svært anvendelig.

Med tre baguetter i senter som er omkranset av 62 brillianter fordelt på fatningen og ringskinnen, er dette en unik og vakker ring som garantert blir et blikkfang på hånden.

1 ct diamantring

1 ct diamantring
Vi har lagt vår elsk på denne skjønnheten.

Grace

Grace er en enestående diamantring med 55 glitrende diamanter som totalt utgjør 0,50 ct.

Ønsker du deg en tidløs og klassisk ring som samtidig gjør mye ut av seg, er Grace et godt valg. Det fine med klassiske diamantringer, er at de ikke er sesongavhengig. Så om du skal fri, markere en spesiell anledning eller rett og slett unne deg selv noe ekstra flott, er Grace en ring du kommer til å ha glede av resten av livet.

0.5 ct diamantring
0,5 ct diamantring
Grace er en nydelig ring hun vil ha glede av hele livet.

Michelle

La deg begeistre av Michelle! Dette smykkesettet kommer i 585 gult gull og i en rekke lekne og inspirerende smykkestener.

Smykkesett med røykkvarts
Ring med syntetisk smaragd og diamanter

Alexandra

Tidløs, stilsikker og modig! Dette er Alexandra, en eksklusiv og spennende ring med 66 Wesselton diamanter som totalt utgjør 1,12 ct. Den ovale fasongen setter et glamorøst vintage-preg på ringen og blir et vakkert blikkfang på hånden!

1,12 ct diamantring
1,12 ct diamantring

Lagt til i handlekurven