Ikoniske diamanter

Bli inspirert av våre mest ikoniske smykker

The Diamond Icons er vår tidløse og glamorøse diamantkolleksjon. Kolleksjonen, som er inspirert av historiske og ikoniske kvinner og steder, finner du eksklusivt hos Gullfunn.

Elizabeth

Oppkalt etter det største ikonet av dem alle, oser disse smykkene av glamour, eleganse og feminitet. Uansett om du har en klassisk og minimalistisk stil eller foretrekker fargerike og mønstrede antrekk, vil den iøynefallende ringen være et vakkert tilskudd. Elizabeth har nemlig et tidløst design som gjør den svært anvennlig.

Elizabeth diamantring

Smykkene har tre baguetteslipte diamanter i senter som er omkranset av brillianter, noe som skaper et nydelig spill i lyset. Dette er dette en unik og imponerende diamantserie som garantert blir lagt merke til.

Elizabeth diamantring
Elizabeth diamantring blir garantert lagt merke til

Michelle

La deg begeistre av Michelle! Dette smykkesettet kommer i gult gull og i en rekke lekne og inspirerende smykkestener som hydrotermisk smaragd, tanzanitt, onyx og røykkvarts.

Smykkesett med hydrotermisk smaragd

Hver edelsten er smaragdslipt, og er komplementert med en glitrende diamant for et ekstra luksuriøst utrykk. Vil du lære mer om de ulike slipene? Les vår artikkel her!

Ring med hydrotermisk smaragd og diamanter
Michelle med hydrotermisk smaragd er en av våre største favoritter

Jaqueline

Inspirert av stil og eleganse har Jaqcueline en perfekt kombinasjon av wow-faktor og iøynefallende design, samtidig som den er diskret og ydmyk. I senter finner vi en vakker morganitt som har en lys farge som minner om fersken.

Jaqcueline ring med morganitt og diamanter
Jacqueline ring med morganitt og diamanter

Grace

Grace er en enestående diamantring med 55 glitrende Wesselton diamanter som totalt utgjør hele 0,50 ct.

Grace diamanring

Ønsker du deg en tidløs og klassisk ring som samtidig gjør mye ut av seg, er Grace et godt valg. Det fine med klassiske diamantringer, er at de ikke er sesongavhengig. Så om du skal fri, markere en spesiell anledning eller rett og slett unne deg selv noe ekstra flott, er Grace en ring du kommer til å ha glede av resten av livet.

Grace diamantring 0,50 ct
Grace er en elegant og klassisk diamantring

Alexandra

Tidløs, stilsikker og modig! Dette er Alexandra, en eksklusiv og spennende ring med 66 Wesselton diamanter som totalt utgjør 1,12 ct. Den ovale fasongen setter et glamorøst vintage-preg på ringen, og rosetten i midten lager et blendene spill det er vanskelig å ta øynene bort fra.

1,12 ct diamantring

Ringen har en bred skinne og er fattet i hvitt gull som virkelig lar diamantene komme til sin rett. Dette er ringen for deg som ønsker å imponere!

1,12 ct diamantring
Alexandra en av våre mest eksklusive og imponerende diamantringer

Lagt til i handlekurven