Gifteringer i 585 gult gull med og uten diamant

Slik tar du vare på dine gifteringer

Gifteringer symboliserer kjærlighet og forpliktelse. Å ta vare på gifteringer er viktig for å bevare ringenes skjønnhet og varighet over tid. Her er noen generelle tips for å ta vare på deres gifteringer!

Gifteringer er ikke bare et symbol på kjærlighet, men også en investering i minner som varer livet ut. Det å ta vare på dem med omhu er en måte å ære og bevare disse minnene på.

Vedlikehold av gifteringer varierer med materialet de er laget av. Gifteringer i gult gull kan poleres opp for å bevare sin glans, og hvitt gull bør rhodineres for å opprettholde sin skinnende overflate.

Sølv derimot, er utsatt for oksidering og kan miste sin glans over tid. En sølvring krever regelmessig puss og polering for å holde seg skinnende.

Gifteringer i 375 gult gull
Gifteringer i 375 gult gull

Unngå eksponering av kjemikalier

Sterke kjemikalier, som finnes i veldig mange rengjøringsmidler og i hverdagsprodukter som kremer og parfyme, kan skade metallet og edelstenene. Det er best å fjerne ringene under slike aktiviteter for å bevare deres tilstand.

Beskytt mot fysiske skader

Selv om gifteringer er ringer som er laget for å kunne brukes hver dag, anbefaler vi deg å ta av ringene før fysisk arbeid eller aktiviteter som kan utsette dem for harde støt eller trykk, dette inkluderer for eksempel trening og hagearbeid. Dette vil bidra til å forhindre potensiell deformering eller skade.

Regelmessig rengjøring

Over tid kan gifteringer samle opp støv, smuss, og olje fra huden, som kan tåkelegge deres glans. Her kan man bruke pussemiddel for gullet, samt sølvpuss til ringer i sølv.

Profesjonell vedlikehold

Noen ganger kan ringene trenge mer enn bare hjemmepleie. Profesjonell hjelp kan være nødvendig for å polere bort riper, justere størrelsen, eller stramme klør på diamantene. Ved kjøp av ringer i hvitt gull bør de også rhodineres hvert år, til annet hvert år for å opprettholde dens skinnende glans.

Gifteringer med diamanter

Har du valgt en giftering med én eller flere diamanter anbefaler vi at du sjekker klørne ca annenhvert år. Jevnlig bør du også gi diamanten(e) en rens for å opprettholde deres skinnende skjønnhet.

Ved å følge disse tipsene, kan du sikre at dine gifteringer forblir like strålende som den dagen de ble gitt. Skulle du være i tvil om hvilken type vedlikehold din ring trenger, kan du besøke din nærmeste fin så hjelper vi deg!

Finn mer inspirasjon

Lagt til i handlekurven