Endre ringstørrelse på en ring

Slik kan du få endret størrelse på ringen din

Vi tilbyr gratis målforandring av gullringer opp eller ned tre størrelser som er kjøpt til ordinær pris og er ubrukt innen 30 dager etter kjøpsdato.

Kan jeg få endret størrelse på ringen min?

Ja, for våre kunder tilbyr vi gratis målforandring av gullringer som er kjøpt til ordinær pris og er ubrukt innen 30 dager etter kjøpsdato. Vi dekker kun kostnaden for målforandring opptil 3 størrelser opp og 3 størrelser ned, så langt ringen kan reguleres 3 størrelser. Skal du målforandre ringen flere størrelser enn dette, dekker vi ikke kostnaden. Dersom du har handlet en ring til kampanjepris koster målforandring 350 kr. (Dette gjelder kun ringer i gult og hvitt gull)

Hvis du trenger å endre størrelse på en ring som ikke er kjøpt hos oss eller det er gått over 30 dager, ber vi deg om å levere ringen hos din nærmeste Gullfunn butikk, så finner vi en løsning sammen.

Hvor mange størrelser kan ringen målforandres?

Under produktinfo på alle våre ringer vil du se hvor mange størrelser ringen kan målforandres, og noen kan bare reguleres opp. Når det kommer til ringer som ikke er kjøpt hos oss, må gullsmeden ta denne avgjørelsen. Som regel er det en grense på 3 størrelser.

Gullsmed endrer ringstørrelse

Kan alle ringer målforandres?

Noen ringen kan ikke få endret størrelse på grunn av designet. I dette tilfellet vil vi informere om dette på produktsiden til ringen. På disse ringene anbefaler vi at du prøver ringen så fort du mottar den, og tar kontakt med din nærmeste Gullfunn butikk eller kundeservice for bytte av størrelse.

Hva om jeg ikke vet partnerens ringstørrelse når jeg kjøper ringen?

Det er ingen selvfølge at man vet sin egen eller en annen sin ringstørrelse. Er du på jakt etter den perfekte ringen, men usikker på ringstørrelsen til deg selv eller en du er glad i? Her guider vi deg gjennom stegene for å finne riktig ringstørrelse!

Hvordan målforandres en ring?

For å endre størrelsen på ringer lager gullsmeden et lite snitt i skinnen og reduserer eller utvider det etter behovet. Når det er fullført, blir gapet loddet og polert sømløst.

Hva koster målforandring av ring?

Alle gullringer som er kjøpt til ordinær pris og er ubrukt har gratis målforandring innen 30 dager. Vi dekker kun kostnaden for målforandring opptil 3 størrelser opp og 3 størrelser ned. Skal du målforandre ringen flere størrelser enn dette, dekker vi ikke kostnaden. Dersom ringen er kjøpt på kampanje koster målforandring 350 kr (gjelder kun ringer i gult og hvitt gull). Kontakt din nærmeste butikk for målforandring av ringer.

Fant du ikke svar på det du lurte på?

Ta kontakt med oss her så hjelper vi deg!

Lagt til i handlekurv