Venninnegave, kvalitet, gave til mamma, gave til søster

Velg kvalitet fremfor kvantitet og spleis på årets julegave!

Gå flere sammen og spleis på en julegave som er av høyere kvalitet. Det vil både lommeboken og mottaker sette pris på! Vi slår et slag for mindre forbruk og setter fokus på de gode materialene som varer.

Færre, men bedre gaver

Gå flere sammen enten dere er familiemedlemmer, kolleger, eller venner og velg et gullsmykke hun eller han kan ha resten av livet, eller til og med kan gå i arv! Gull er et materiale som har høy verdi, og ikke mister farge over tid. Skulle smykke bli ødelagt, kan det også repareres! Vi anbefaler et gullsmykke som er tidløst og som man kan ha med seg videre i mange år fremover, fremfor et skjerf eller en veske som kun er trendy akkurat nå.

Hjertesmykke på kvinne

En komplett gave

Verden blir stadig mer bevisst på miljøet og klimaendringer vi står ovenfor, og vi alle både ansvar og makten til å påvirke utviklingen i positiv retning. Et smykkesett er en super gave, for her får man mye for pengene. Du kan f.eks dele opp settet og spare til bursdagsgave, julegave og lignende. Settet kan brukes sammen, eller kombineres med smykker hun eller han har fra før!

Smykkesett i forgylt sølv

Gi noe de ønsker seg

Tenk gjennom hvem du skal faktisk skal gi gave til, og spør gjerne personen om det er noe spesielt de ønsker seg eller drømmer om. Det er lett å la seg rive med når man ser på fine ting, og vipps så har man kjøpt noe som personen egentlig ikke trenger. Om du planlegger på forhånd eller har en ønskeliste å gå ut i fra, blir handleturen både bedre for deg, lommeboka og miljøet!

Kvinne med diamantring

Utforsk vårt julegaveunivers med gaver til hele familien!

Se alle julegaver

Finn mer inspirasjon

Lagt til i handlekurven