Venninner

Gå flere sammen og spleis på venninnegaven!

Mange venninner har som tradisjon å kjøpe julegaver til hverandre, og det er flott! Men hva om flere går sammen og kjøper noe som er av høyere kvalitet, istedet for at alle skal kjøpe masse smågaver? Vi slår et slag for mindre forbruk og setter fokus på de gode materialene som varer.

Færre, men bedre gaver

Gå sammen 3 eller 4 veninner og kjøp et gullsmykke hun eller han kan ha resten av livet, eller til og med kan gå i arv! Gull er et materiale som har høy verdi, og ikke mister farge over tid. Skulle smykke bli ødelagt, kan det også repareres! Vi anbefaler et gullsmykke som er tidløst og som man kan ha med seg videre i mange år fremover, fremfor et skjerf eller en veske som kun er trendy akkurat nå.

Hjertesmykke på kvinne

En komplett gave

Verden blir stadig mer bevisst på miljøet og klimaendringer vi står ovenfor. Vi er i en tid hvor det står ganske dårlig til med planeten vår, og det har vi alle både ansvar og makten til å påvirke i positiv retning. Et smykkesett er en super gave, for her får man mye for pengene. Du kan f.eks dele opp settet og spare til bursdagsgave, julegave og lignende. Settet kan brukes sammen, eller kombineres med smykker hun eller han har fra før!

Smykkesett i forgylt sølv

Gi noe de ønsker seg

Tenk gjennom hvem du skal fasktisk skal gi gave til, og spør gjerne personen om det er noe spesielt de ønsker seg eller drømmer om. Det er lett å la seg rive med når man ser på fine ting og fort har man kjøpt noe som personen egentlig ikke trenger. Om du planlegger på forhånd eller har en ønskeliste å gå ut i fra, blir handleturen både bedre for deg, lommeboka og miljøet!

Kvinne med kjede og ring

Lagt til i handlekurv