morgengave til henne

5 Morgengaver til henne

Den perfekte morgengaven til henne bør være personlig, og gjerne noe bruden vil ha glede av livet ut. Se vårt håndplukkede utvalg morgengaver til henne eller la deg inspirere av våre 5 tips under!

Fra gammelt av var tradisjonen at morgengaven til bruden skulle fungere som en livsforsikring, noe de færreste har mulighet til i dag. I dag er det derimot vanlig at både brud og brudgom gir hverandre en gave dagen etter bryllupet.

Diamanthjerter

Få gaver uttrykker mer kjærlighet enn diamanter, som lenge har vært den mest ettertraktede edelstenen. Helt fra antikkens Hellas har diamanten vært kjærlighetens symbol, og kombinert med en hjerteform blir dette den ultimate kjærlighetsgaven!

diamanthjerte

Enstenssmykker

Enstensdiamanter er klassiske, elegante og går aldri av moten. Det er derfor et sikkert valg når du skal velge morgengave. Tips: Har du undersøkt om det finnes diamantøredobber eller -smykke som matcher forlovelsesringen du fikk ditt JA med? Dette viser at morgengaven din er nøye gjennomtenkt!

enstens diamanter

Armbånd som varer evig

Hva med et nydelig tennisarmbånd med diamanter til dager hun skal pynte seg litt ekstra? Eller en flott armring hun kan bære hver dag? Husk at flotte smykker kan gå i arv generasjon etter generasjon som vil gi stor affeksjonsverdi.

morgengave

En elegant klokke

Om hun ikke er en type som går mye med smykkker, er en elegant klokke hun kan bruke til alle anledninger et godt alternativ. Velg en klokke av kvalitet, som for eksempel Seiko, som hun vil kunne ha glede av i mange år fremover.

Seiko dameklokke

Å gi en klokke i morgengave er også en påminnelse om å ta vare på den dyrbare tiden dere har sammen.

Iøynefallende øredobber

Komplementer gifteringen med et par nydelige diamantøredobber med edelstener som er godt synlige i ørene. Dette er en morgengave som garantert vil falle i smak hvis hun har sans for del lille ekstra.

morgengave til henne

Lagt til i handlekurven