Kvinne med forlovelsesring

Forlovelseringer som passer til ditt stjernetegn

Astrologi mener at det finnes en sammenheng mellom stjernetegn og personlighetstrekk, og noen ganger tilskriver de visse egenskaper og preferanser til mennesker basert på deres stjernetegn. Hvis du tror på denne ideen og ønsker å velge forlovelsesringer som passer til stjernetegnet til din partner, kan du se våre tips her.

Væren 21 mars – 20 april

Væren er kjent for å være modig, energisk og reprensenterer lederskap. En forlovelsesring med en vakker og sterk edelsten som f. eks rubin, diamant eller safir kan derfor passe godt til dette stjernetegnet.

Visste du at lykkestenen for april er diamant?

Tyren 21 april – 21 mai

Tyren er kjent for å være jordnær og praktisk, og reprensenterer styrke . En klassisk og elegant diamantring som utstråler eleganse er et godt valg for en tyr.

Visste du at lykkestenen for mai er smaragd?

Tvillingene 22 mai – 21 juni

Tvillingene er kjent for å være nyskjerrige og allisere, og derfor kan det passe med en forlovelsesring med en uvanlig form eller design. Flere stener kan også symbolisere dualiteten og kommunikasjon.

Visste du at lykkestenen for juni er perler?

Krepsen 22 juni- 22 juli

Krepsen er kjent for å like den elegante og romatiske stilen, og er opptatte av å være omsorgsfulle, intuitive og emosjonelle. En forlovelsesring som er tradisjonell, med en fast og tydelig form vil være perfekt for krepsen.

Visste du at lykkestenen for juli er rubin?

Løven 23 juli- 23 august

Løven er kjent for å være dristige, livlige og liker den glamorøse stilen. Stjernetegnet symboliserer stolthet, selvsikkerhet og kreavtivet, så her kan man gå for en forlovelsesring med størrelse.

Jomfruen 24 august – 23 september

Jomfruen liker et ryddig og harmonisk utrykk, og symboliserer praktisk tilnærming, intellegens og ordenssans. De er opptatt av det utsøkte med lang varighet, og det enkle slik at det ikke blir for fancy og rotete.

Visste du at lykkestenen for september er rubin?

Vekten 24 september – 23 oktober

Til vekten kan man gå for en tre-stens ring fordi den reprensenterer fortiden, nåtiden og fremtiden. Stjernetegnet er kjent for å være intellektuelle og fremtidsrettede, og symboliserer balanse, harmoni og diplomati.

Visste du at lykkestenen for oktober er opal?

Skorpion 24 oktober – 22 november

Skorpionen liker den elegante og romatiske stilen, så her vil en vintage ring være perfekt! Stjernetegnet symboliserer lidenskap, mystikk og dype følelser. Lek deg med ulike slip på diamantene, for det vil utvilsomt skorpinen føle en dragning mot.

Visste du at lykkestenen for november er topas?

Skytten 23 november – 21 desember

Den glamorøse stilen passer godt for skytten, da dette stjernetegnet er kjent for å være dristige og livlige. Eventyrlysten beskriver dem godt, og derfor tror vi en forlovelsesring som reflekterer mye lys og glitrer vil være perfekt.

Visste du at lykkestenen for desember er tanzanitt?

Steinbukken 22 desember- 20 januar

Steinbukken symboliserer klassisk og tradisjonell skjønnhet, og er en som liker og ta styringen. En solid forlovelsesring med rund diamant fremstår representabel og har en profesjonell fremtoning. Den runde diamanten er også svært vakker og kan kombineres med andre ringer på hånden.

Vannmannen 21 januar- 18 februar

En vannmann framstår intelektuell og fremtidsrettet, og sies og ha et øye for geometriske former. Gå for en forlovelsesring som er nytenkende, unik og gjerne en som utradisjonell. En tre-stens ring kan representere fortiden, nåtiden og fremtiden, og er et utmerket valg for vannmannen!

Visste du at lykkestenen for februar er ametyst?

Fiskene 19 februar- 20 mars

En elegant og romantisk stil passer for fiskene, for de er kjent for å like det eventyrlige. En forlovelsesring med slip som er mer uvanlig vil være ideelt, og her kan vi anbefale Navette/Marquiseslip. Gå gjerne for en ring som er vintageinspirert, elegant og eventyrlig!

Visste du at lykkestenen for mars er akvamarin?

Lagt til i handlekurven