Bunadsølv

Bunadsølv til din bunad

Oppdag vårt bunadsunivers og finn bunadsølv til din bunad. Kjøp bunadsølv etter kategori eller velg ditt bunadsdistrikt.

Populære kategorier innen bunadsølvMer konfirmasjon- og bunadsinspirasjon

Topp 5 diamantsmykker til konfirmanten

Et diamantsmykke er en tradisjonell og sikker konfirmasjonsgave som hun får glede av livet ut, og som kan vare i flere generasjoner. Her deler vi våre topp 5 diamantsmykker til årets flotte og lovende konfirmanter.

Slik kan du feste bunadsølv på Trønderbunad

Trønderbunaden ble lansert i 1923. Den blå varianten er i dag den mest populære Trønderbunaden, men man kan velge mellom blå, rød og grønn. Her får du veiledning til hvordan bunadsølvet kan festes på Trønderbunaden.

10 konfirmasjonsgaver til gutter

Når han konfirmeres og trer inn i voksenlivet er det hyggelig å markere anledningen med noe han kan ha glede av i mange år. Oppdag 10 konfirmasjonsgaver til gutter som er sikre vinnere på den store dagen!

Slik kan du feste bunadsølv på Beltestakken

Beltestakken er lett å kjenne igjen med sitt brede, flotte belte i midjen og er en av landets mest populære bunader. Her lærer du hvordan bunadsølvet tradisjonelt festes på Beltestakken.

Slik kan du feste bunadsølv på Nordlandsbunad

Nordlandsbunaden ble lansert i 1928 og har siden blitt kåret til Norges vakreste bunad flere ganger. Her får du veiledning til hvordan bunadsølvet kan festes på Nordlandsbunaden for et penest mulig resultat.

Historien om Nora

Vår bestselgende smykkeserie til konfirmanten er oppkalt etter 16 år gamle Nora. Bli bedre kjent med Oslo-jenta som også styrer vår Snapchat-konto.

Vedlikehold av bunadsølv

Med riktige produkter kan du fint pusse ditt bunadsølv selv. Her får du nyttige tips og råd for hvordan du kan pusse og vedlikeholde bunadsølv.