Slik pynter du bordet til fest med Kine Vinje

Slik pynter du bordet til fest

Festsesongen er i gang og vi lar oss inspirere av hvordan interiørentusiast Kine Vinje har dekorert bordet med fargerike bordbrikker, donuts og stilige stettglass.

Kine Vinje pynter festbordet

Fargerike elementer

Signaturstilen til Kine er helt klart fargerik og det oser av festivalvibber i hele huset hennes. Inne i den lyse spisestuen har hun klargjort for pynting av bord, og satt opp stoler i alle sommerens farger.

Bordbrikkene i samme fargetone er heller ikke et tilfeldig valg, for Kine synes det er fint at bordet kommer frem, med sine merker og minner. Det er litt av sjarmen til bordet. Tallerkenene og de unike stettglassene som er funnet fram minner oss om 17.mai, is og barndom.

More is more

—Kine Vinje
Bilde av en kvinne i bunad med bunadssølv
Borddekking med Kine Vinje

Lek deg fram

Kine elsker å ha det gøy inne med farger, uansett om det er sommer eller vinter. Hun mener du skal ha det gøy når du holder på, for da kommer ofte kreativeten mer fram. Hun oppfordrer flere til å ta utradisjonelle valg, som for eksempel med glassbrikken – som hun har plassert på motsatt side. Da kommer motivet mer fram og blir en del av pynten på bordet. Tøyserviettene og ringen rundt har et nostalgisk utrykk, og skaper et overraskelse-element og kan skape god stemning rundt bordet. Hvis du du tid til å lete deg fram i bruktbutikker, finner du garantert noe som ikke alle andre har.

Skålen med godteri i alle slags farger er også en del av pyntet på bordet og står i god stil med blomstervasen med sesongens vakreste blomster. Kine synes du skal velge noe utradisjonelt og heller plukke det du liker i blomsterbutikken, eller ute!

-Dekorasjoner trenger ikke alltid å være det du tror, supplerer med alt du kan finne hjemme, sier Kine.

Fargerik borddekking

På bordet har hun også to like vaser i ulik størrelse, men med noen av de samme blomstene, for å skape en balanse. Pynten på bordet kan også være godteri eller donuts, hvis du ikke har så mye annet hjemme. Prikken over i-en er å legge en diskokule på bordet, for når sola skinner inn og treffer kulen skaper det en glødene magi.

Festbord

Til festbordet har Kine dekket på med sølvtøy som hun har arvet fra sin bestemor, og det er pusset klart med effektive og skånsomme rensemidler fra Hagerty. Hagerty Silver Bath og Hagerty Silver Duster fjerner oksidering umiddelbart og opprettet den opprinnelige glansen i sølvet.

Hagerty sølvpuss
Pusser sølv med sølvpuss
Festbord
Festbord

Kine Vinjes 3 beste tips for et vellykket festbord!

  • Velg like blomster når du har forskjellige vaser
  • Selv om det ser mye ut, så tenk så glad gjestene blir av å se det!
  • Pynt med godteri eller snacks

@Hagertyworld @Nordiskehjem @Kinevinje

Lagt til i handlekurven