Kine Vinje pynter 17.mai bord

Boligstylist Kine Vinje dekker festbord til 17. mai

Kine Vinje er gründer og boligstylist, og har dekket bordet klart til 17.mai feiringen! Her deler hun sine beste tips for et vellykket festbord til vår nasjonaldag.

Kine Vinje Pynter bord

Nasjonaldagen er rett rundt hjørnet og vi lar oss inspirere av hvordan interiørentusiast Kine Vinje dekorerer til den store dagen. Hjemme i det vakre og fargerike huset til Kine finner vi friske blomster på bordet, nypusset sølvtøy pent dekket på, og pavlovaen er klar til å spises!

Klassisk og tradisjonelt

Signaturstilen til Kine er helt klart fargerik og gøy, men for akkurat denne anledningen velger hun å holde bordet klassisk og tradisjonelt med rødt, hvitt og blått. Hun gjør bordet mer levende ved å legge på to linduker og la den øverste ligge litt tilfeldig og nesten krøllete oppå. – Da trenger du ikke å stryke dukene siden utrykket skal være litt lett og naturlig, tipser Kine.

Kine Vinje pynter bord

– Tilfeldig, men ikke tilfeldig!

—Kine Vinje

17 mai bord

Et hint av rosa

Til å pynte bordet har Kine funnet fram en løper med det norske flagget, som hun danderer litt slik hun liker det. Hun mener det ikke alltid trenger å være så rett og riktig, men heller at du skal leke deg fram i prosessen. Vasen midt på bordet bugner av røde og hvite blomster, og henter inn fargene fra løperen. Her kan du også plukke blomster selv ute og finne noen bjørkekvister du kan dekorere resten av huset med. Kine ønsker å mixe det klassiske med det fargerike og velger derfor ut vannglass i dus rosa, som harmonerer fint med fargen på veggen i rommet. Det er heller ikke tilfeldig at det finnes noen rosa blomster i blomsterbuketten.

17 mai bord

Tøyservietter er mer miljøvennlig og gjør mye på et pyntet bord, og her har Kine hentet fram hyssing fra skapet, og tvinnet sammen en liten bukett fra de samme blomstene i vasen. Kine oppfordrer alle til å hente fram skatter du har fra før eller som du har arvet, og bruke det du har! Her kan du for eksempel hente fram serviettringene fra tante, eller pynt som barna har laget. Disse skattene kan også starte en god samtale rundt bordet!

Hagerty sølvpuss

På bordet er det dekket på med sølvtøy Kine har arvet fra sin bestemor, og det er pusset og gjort klart tidligere på dagen med effektive og skånsomme rensemidler fra Hagerty. Alt som kan gjøres i forveien vil gjøre dagen litt mindre stressende, og med Hagerty Silver Bath og Hagerty Silver Duster får du fjernet oksidering umiddelbart og opprettet den opprinnelige glansen i sølvet.

Sølvpuss

Sølvpuss

Det er et bevisst valg at Kine ikke har høy pynt på bordet, for til 17. mai er det ønskelig å se alle og ha hyggelige samtaler. Kaken blir derfor et av midtpunktene på bordet, og her har Kine brukt en bolle fra samme servise og rett og slett snudd den rundt på hodet. Et supert tips om du ikke har opphøyd kakefat hjemme!

17 mai bord

Kine Vinjes 3 beste tips for et vellykket 17.mai bord!

  • Gjør så mye som mulig i forveien for å unngå stress
  • Bruk friske blomster på bordet, og husk å kjøp en litt ekstra stor bukett så du har til pynt ellers på bordet også
  • Puss sølvtøyet på 1 -2 – 3 med Hagerty rensemidler

@Hagertyworld @Nordiskehjem @Kinevinje

Lagt til i handlekurven