Julekalender til store og små

Advent og førjulstiden er en hyggelig tid for både store og små. Er du på utkikk etter kalendergaver til årets julekalender til barna, kjæresten eller en god venninne? Hva med å gi 4 gaver isteden for 24? Vi har plukket ut et utvalg av smykker, klokker og tilbehør i gull, sølv og stål. Utforsk våre gavetips og smykk opp årets fineste adventskalender til en du er glad!

Kalendergaver til henne

Skal du lage pakkekalender til din datter, mor, venninne, søster eller kjæreste? I vårt sortiment finner du en rekke flotte kalendergaver til både ungdom og voksne! Hva med noe praktisk og nyttig som sølvpuss til bunadsølv? Av smykker har vi prisgunstige bokstavsmykker og stjernetegnsmykker som fort blir favoritter i smykkeskrinet!

Kalendergaver til henne

Kalendergave til han

I en julekalender til han er det hyggelig å gi noe fint som han har glede av lenge. I vårt herresortiment finner du flotte mansjettknapper og slipsnåler til fornuftige priser i gull, sølv og stål. Blir det i overkant med gull i julekalenderen er forgylt sølv et ypperlig alternativ. Uansett om du skal lage pakkekalender til kjæresten, far, bror eller sønn har vi herresmykker, klokker og armbånd som passer til alle aldre!

Kalendergave til han

Kalendergaver til barn

Førjulstiden skal være ekstra spennende og hyggelig for de minste! Er du på jakt etter gavetips til pakkekalenderen til barna? I vårt sortiment finner du flotte forslag til julekalenderen til både gutter og piker – fra barnehagebarn til skolebarn! Vi har også et stort utvalg fra de populære barnemerkene Prins & Prinsesse og Pia & Per. For å gjøre det enda enklere for deg å kjøpe gaver til julekalenderen, har vi samlet våre forslag og tips til de minste på en side! Kanskje det blir en ekstra fin gave den 24.?

Kalendergave til barn