Ringstørrelse måler

Slik finner du riktig ringstørrelse

Det er ingen selvfølge at man vet sin egen eller en annen sin ringstørrelse. Her guider vi deg gjennom enkle steg for å finne riktig ringstørrelse!

Mål omkretsen på fingeren din

Hvis du ikke har en ring tilgjengelig for å måle, kan du bruke bånd eller hyssing til å måle omkretsen på fingeren din. Antall millimeter i omkrets tilsvarer ringstørrelsen.

Mål omkrets av fingeren din
  • Legg et bånd eller lignende rundt fingeren din.
  • Marker med en tusj der båndet overlapper.
  • Legg båndet inntil en linjal for å se lengden.
  • Husk at båndet ikke må sitte for stramt eller for løst rundt fingeren når du måler. Gjenta prosessen 2 – 3 ganger for å sikre at målingen blir riktig og at du får samme tall hver gang.
  • Antall millimeter er ringstørrelsen. Eksempel: Hvis du måler at omkretsen på fingeren er 54 mm så er ringstørrelsen din 54.

Mål en ring du allerede har

Har du en ring tilgjengelig som du ønsker å vite størreslen på? Prøv vår digitale ringmåler som enkelt finner størrelsen din.

Digital ringmåler

Størrelsesguide

Steg 1 av 2

Hvordan justere kortet
  1. Kalibrer skjermstørrelsen ved å legge et kredittkort eller lignende kort på skjermen. Du kan også bruke en linjal.
  2. Dra det svarte punktet frem og tilbake til det fiktive kortet har samme høyde som ditt kort.
  3. Trykk fortsett.
0 1 2 3 4 5 6 7 8

Et annet alternativ er å måle diameteren på innsiden av ringen din ved hjelp av en linjal, og deretter bruke tabellen nedenfor for å se hvilken størrelse den er.

Størrelsestabell

Mål ringstørrelsen din i våre butikker

Ringstørrelse kan være vanskelig å måle, så om du fortsatt er usikker anbefaler vi deg å besøke din nærmeste butikk for å få målt helt nøyaktig hvilken ringstørrelse som er riktig for deg. Vi bruker profesjonelt utstyr og det er helt kostnadsfritt å måle størrelsen din.

Vi måler ringstørrelsen for deg

Ønsker du å justere størrelsen på en ring du allerede har?

Har du en ring som har blitt for liten eller for stor? Ingen problem! Vi kan enkelt hjelpe deg med å justere størrelsen på ringen din. Merk at hvor mange størrelser du kan justere opp eller ned avhenger av type ring. Du er hjertelig velkommen til å besøke en av våre butikker for en vurdering av din ring.

Profejsonell målforandring av ring

Finn mer inspirasjon

Lagt til i handlekurven