Diamantringer

Se våre topp 5 diamantringer

En diamantring er en investering og et smykke som skal vare livet ut, gjerne i flere generasjoner! Se våre topp 5 diamantringer som virkelig vil imponere!

Elizabeth

Elizabeth en enestående diamantring med 65 diamanter på totalt 1,00 ct. Ringen er rik på detaljer og glitrer elegant fra alle vinkler. Dette gir et glamorøst uttrykk, og er derfor perfekt hvis du ønsker noe luksuriøst som både er unikt og tidløst.

Elizabeth diamantring 1ct

Line

Line er en evig vakker og feminin ring, prydet med 27 skinnende Wessselton diamanter, som til sammen utgjør 0,25 ct. Den iøynefallende ringen har en solid og flott skinne som er godt synlig på hånden. Hvis du går med frieri i tankene, er Line også en perfekt forlovelsesring!

Line diamantring

Alexandra

En imponerende og iøynefallende ring med 66 skinnende Wesselton diamanter som til sammen utgjør hele 1,12 ct. Dette er ringen om du virkelig skal imponere! Alexandra er en del av The Diamond Icons, en ikonisk diamantkolleksjon inspirert av vakre steder og historiske ikoner.

Alexandra diamantring

Olivia

En énstensring er en evig klassiker. Fra vår eksklusive serie, Olivia by Gullfunn, tilbyr vi enstensringer fra 0,05 ct til 1,00 ct og du kan velge mellom ulike diamantkvaliteter. Diamanten er fattet med seks solide klør på en sterk skinne i 585 hvitt eller gult gull.

Enstens diamantring

Jacqueline

Inspirert av stil og eleganse har Jaqcueline en perfekt kombinasjon av wow-faktor og iøynefallende design, samtidig som den er diskret og ydmyk. I senter finner vi en vakker morganitt som har en lys farge som minner om fersken som er omranset av 32 glitrende diamanter på totalt 0,20 ct som skaper et glamorøst blikkfang på hånden.

Diamantring med topas

Lagt til i handlekurven