Diamantringer

Se våre topp 5 diamantringer

En diamantring er en investering og et smykke som skal vare livet ut, gjerne i flere generasjoner! Se våre topp 5 diamantringer som virkelig vil skinne under årets juletre.

Elizabeth

Elizabeth en enestående diamantring med 65 diamanter på totalt 1,00 ct. Ringen er rik på detaljer og glitrer elegant fra alle vinkler. Dette gir et glamorøst uttrykk, og er derfor perfekt hvis du ønsker noe luksuriøst som både er unikt og tidløst.

Elizabeth diamantring 1ct

Grace

En vakker diamantring i 585 gult eller hvitt gull med 55 glitrende Wesselton diamanter på 0,50 ct. Ringen egner seg perfekt som både forlovelsesring eller som gave når man skal markere en helt spesiell anledning. Ringen har et glamorøst og elegant design som skaper et luksuriøst blikkfang på hånden!

Grace diamantring

Alexandra

En imponerende og iøynefallende ring med 66 skinnende Wesselton diamanter som til sammen utgjør hele 1,12 ct. Dette er ringen om du virkelig skal imponere! Alexandra er en del av The Diamond Icons, en ikonisk diamantkolleksjon inspirert av vakre steder og historiske ikoner.

Alexandra diamantring

Olivia

En énstensring er en evig klassiker. Fra vår eksklusive serie, Olivia by Gullfunn, tilbyr vi enstensringer fra 0,05 ct til 1,00 ct og du kan velge mellom ulike diamantkvaliteter. Diamanten er fattet med seks solide klør på en sterk skinne i 585 hvitt eller gult gull.

Enstens diamantring

Monaco

Monaco vil fange oppmerksomheten til de fleste! Denne ringen har en iøyenfallende blå topas som omkranset av 36 glitrende diamanter på totalt 0,55 ct. Dette er en ring du kan bære med deg i lang tid, og som kan gå i arv generasjoner! Monaco er inspirert av sydlige strøk og den friske atmosfæren ved havet, og finnes også i med lysegrønn ametyst og med rosa rosenkvarts.

Diamantring med topas

Lagt til i handlekurven