Tonje og Lene blir forlovet

Kundehistorier: Frieri på åpen scene!

De av dere som så på Gullruten i mai 2019, husker kanskje frieriet som ble sendt på direkten? Da fridde Tonje til sin Lene og det ble et helt nydelig øyeblikk!

«Wedding cam»

Det er faktisk overraskende mange som frir i offentligheten. Typisk er jo det “klassiske” frieriet på baseballbanene i en pause eller på fotballbaner over skjermer. Noen frir til og med på scenen under konserter! Eller hva med et frieri på et kjøpesenter der bruden plutselig blir overrasket med en flash mob med dansere som skjuler den nervøse frieren. Noe for deg?

Offentlig frieri på direkten

Gullfunn fikk også ta del i et offentlig frieri. De av dere som så på Gullruten i mai 2019, husker kanskje frieriet som ble sendt på direkten? Da Tonje fridde til sin Lene (begge var med i Farmen 2018).

Det ble et nydelig øyeblikk! Selvfølgelig er det ikke alle et slikt frieri passer til, men både Tonje og Lene er komfortable foran kamera og liker å være i rampelyset. Tonje visste derfor at Lene kom til å like dette. Da det under sendingen dukket opp et “wedding cam” i stedet for et “kissing cam”, var dette stikkordet til Tonje. Dette var avklart med produksjonen på forhånd, men Lene visste ingenting. Tonje var sikker på at Lene aldri ville forestille seg at det skulle skje den dagen, og PÅ TV! Så overraskelsesmomentet fikk hun, og et stort JAAAAA fra Lene!

Play: Video

Lagt til i handlekurven