Forlovelse

Kundehistorier: Det enkle er noen ganger det beste!

Fine, flotte Nicolas hadde vært sammen med Maria i 10 år, før han endelig bestemte seg for å fri. Det skal sies at han allerede 6 år inn i forholdet tok mot til seg og spurte sin svigerfar om Maria sin hånd. Det skulle altså ta 4 år fra samtalen med hennes far, før han turte å spørre Maria selv.

Nicolas og Maria møttes første gang på en kafé i Tromsø der Maria jobbet og ekspederte Nicolas. Nicolas fikk et så godt øye til Maria at straks de hadde gått fra kaféen, ble han så å si dyttet inn igjen av kompisen med mål om å få nummeret til Maria. God kamerat – for selv om Maria var skeptisk i begynnelsen, ble hun og Nicolas fort et par.

Nicolas var ikke i tvil om at han ville være sammen med Maria resten av livet og ha henne som sin kone. Det var bare alt annet som måtte skje før de ble gift, som var så skummelt. Han ville jo at det skulle være perfekt! At hun skulle få det perfekte øyeblikket. I sitt eget hode trodde Nicolas at det betydde prakt og pamp – og dess vanskeligere ble det å si de 6 ordene som han så inderlig ville.

forlovelse
Forlovelse

Et spark i riktig retning

Det blir som regel ikke bedre når man googler for mye, men denne gangen ble Google redningen. Mens Nicolas søkte rundt på det store internettet om frierier kom han over en annonse fra Gullfunn som søkte etter akkurat en som ham; En med frieri-planer som trengte litt hjelp! Dette ble sparket Nicolas trengte. Han fant den perfekte ringen og fikk noen gode samtaler med en av de andre frierne. Han trengte rett og slett bare å se at det ikke var så farlig.

Forlovelse

Den 31.12.2018 fikk Nicolas sitt ja fra sin vakre Maria i fjellheisen i Tromsø – der de også hadde sin første date 10 år tidligere.

Play: Video

Lagt til i handlekurven