frieret på taket

Kundehistorier - Da Caroline fridde til sin Stine

Caroline og Stine hadde vært sammen i 2 år. Caroline var sikker i sin sak; Stine var den hun ville dele resten av livet sitt med. Hun var klar for å fri.

I motsetning til mange andre hadde Caroline en drømmeplan. Hun trengte bare litt hjelp for å få den realisert. Heldigvis elsker vi i Gullfunn frierier, så dette ville vi være med på!

Motsetninger tiltrekker hverandre

Caroline og Stine møttes via dating appen Happn og har hatt full match siden første date på Big Horn, Aker Brygge. Som personer beskriver Caroline de to som nokså forskjellige. Caroline har spilt fotball i store deler av sitt liv, til og med vært keeper på landslaget. Mens Stine er mer politisk og varm, politisk engasjert, og er i dag lærer. Til tross for ulikhetene, er det de viktige tingene som binder dem sammen – livets verdier og synet på hvordan de ønsker leve livet.

Caroline frir til Stine
Frieri på ekeberg

Drømmeplanen

Caroline hadde ikke bare en drømmeplan i hodet. Da vi møtte henne hadde hun hele planen skissert ned på et mood board. Stikkordene her var: limousin, post it lapper, styling hos Jan Thomas, taket av Ekeberg restauranten i Oslo og The Thief. Caroline ønsket nemlig en spektakulær dag som gjenspeilte detaljer fra deres forhold og som understrekte ting hun visste Stine elsket.

Denne måten å fri på kan virke som pompøst og stort, men når man bryter det ned i mindre deler handlet det mest om å plukke opp små ting som definerte deres forhold. De store plakatene Stine møtte gjennom dagen skulle representerte post-it lappene som Caroline ofte plasserer rundt i leiligheten med søte beskjeder på før Stine våkner. Og The Thief skulle representere Aker Brygge der de hadde sin første date.

20.12.2018 ble en drømmedag. Ikke bare for de to jentene, men også for oss i Gullfunn. Da vi dro hjem den kvelden var vi alle enige om at dette var en av de fineste dagene vi hadde hatt på jobb.

Rull film og se selv:

Play: Video

Lagt til i handlekurven