10 konfirmasjonsgaver til gutter

Når han konfirmeres og trer inn i voksenlivet er det hyggelig å markere anledningen med noe han kan ha glede av i mange år. Oppdag 10 konfirmasjonsgaver til gutter som er sikre vinnere på den store dagen!

1. Bunadskniv eller lommeur

Vet du allerede at konfirmanten får bunad til konfirmasjonen sin er en bunadskniv eller et lommeur blant de fineste konfirmasjonsgavene til han.

2. En klassisk herreklokke

En stilig og maskulin herreklokke vil konfirmanten kunne bære livet ut, og er en gave han alltid vil huske.

Solar herreklokke fra Seiko lader batteriet ved hjelp av solenergi slik at han aldri trenger å bytte batteri.

3. En sporty og fasjonabel herreklokke

En sporty og fasjonabel klokke er perfekt for den aktive konfirmanten, og en gave han vil ha stor glede av!

Sawyer fra Tommy Hilfiger er en tidløs og sporty herreklokke med brun skinnrem og flere funksjoner.

4. Et klassisk halskjede

Det er ingen tvil om at herresmykker har kommet for å bli. Er han ikke vant til å bruke halskjeder, er et anonymt panserkjede en god start. De glir lett inn i antrekket og er enkle å bære uansett stil.

Klassisk panserkjede til herre i 925 sølv.

5. Stilige mansjettknapper

Mansjettknapper er klassisk tilbehør når han skal pynte seg. Vi har mansjettknapper for enhver smak og du finner varianter i gull, sølv og stål med ulike overflater. En flott konfirmasjonsgave til bror, nevø eller barnebarn!

6. En flott slipsnål

En stilig slipsnål er en flott gave når han trer inn i voksenlivet. Hva med personlig gravering for å gjøre gaven ekstra minnerik? Les mer om gravering hos oss her.

Flott sett av matchende slipsnål og mansjettknapper fra Alexander, 599,-

7. Kule armbånd i skinn

Et kult herrearmbånd er en flott gave til konfirmanten som han vil ha stor glede av – også i tenårene. Hva med et maskulint og klassisk skinnarmbånd?

Tøft armbånd i stål med stort skinnrem fra Alexander. Armbåndet kan justeres i lengden.

8. Tøffe armbånd med stener

Et stilig armbånd med stener i én eller flere farger er et populært tilbehør til både gutter og menn. Dette er en diskret detalj som viser at antrekket er nøye gjennomtenkt. Et maskulint armbånd med stener vil garantert friske opp et avslappet sommerantrekk.

Det skal ikke mer til enn et stilig armbånd for å løfte antrekket – uansett om det er til hverdag eller fest!

9. En tøff ring

En tøff og maskulin ring som er godt synlig på hånden egner seg godt til den moteriktige konfirmanten. Uansett hvilken stil og størrelse du går for vil en ring bidra til å gjøre antrekket komplett!

10. Et stilig anheng

Hva med et stilig anheng som han kan bære hver dag? Velger du et som kan graveres kan du gjøre gaven mer personlig – noe han vil sette ekstra pris på!

Et tøft anheng er en liten detalj som gjør mye for antrekket.