Smykker med hydrotermisk smaragd

Hva er en hydrotermisk smaragd?

En hydrotermisk smaragd er en kunstig fremstilt smaragd.

Hydrotermiske smaragder har generelt sett de samme optiske og kjemiske egenskapene som naturlige smaragder. De har den karakteristiske grønne fargen som smaragder er kjent for, og kan også ha inklusjoner og sprekker som finnes i naturlige smaragder.

En av fordelene med hydrotermiske smaragder er at de vanligvis har en mer jevn og ensartet farge sammenlignet med naturlige smaragder.

Ring med hydrotermisk smaragd
Øredobber med hydrotermisk smaragd

Michelle serien

La deg inspirere av den elegante smykkeserien, Michelle, med en skinnende hydrotermisk smaragd i senter som skaper det elegante blikkfanget. Dekorert med glitrende diamanter fattet med solide klør i 585 gult gull vil den iøynefallende grønne smykkeserien løfte ethvert antrekk.

Michelle-serien er i 585 gult gull som er nydelig mot solkysset sommerhud. Den vakre grønntonen glir rett inn i enhver garderobe og kompletterer like godt et fargerikt statement antrekk som den klassiske, lille sorte.

Ring med hydrotermisk smaragd

Michelle er en av våre bestselgende smykkeserier fra den ikoniske diamantkolleksjonen The Diamond Icons, og består av ringer, øredobber og smykker i et moderne, men tidløst design. Smykkeserien passer kvinner i alle aldre. Serien finnes også med andre stener som røykkvarts, onyx eller tanzanitt i senter.

Lagt til i handlekurven