Oppdaterte medlemsvilkår for Gullvenn

Disse vilkårene trer i kraft 3 juli 2024

Medlemsavtalen består av disse medlemsvilkårene og vår personvernerklæring. Du finner detaljert informasjon om hvordan Gullfunn AS behandler dine personopplysninger her. Vi oppfordrer til at du tar deg tid til å lese gjennom dette i sin helhet. Som Gullvenn godtar du følgende vilkår og betingelser:

1. Medlemskapet & generelle vilkår

1.1 Gullvenn er fordelsprogrammet til Gullfunn, hvor Gullfunn AS er ansvarlig. Som medlem inngår du en avtale med Gullfunn AS, og du er selv forpliktet til å gjøre deg kjent med og overholde disse vilkårene.

1.2 Det er gratis å melde seg inn og være medlem i Gullvenn. Medlemskapet begrenser seg til privatpersoner som er fylt 16 år. Ved innmelding må du godkjenne medlemsvilkårene og registrere deg med norsk (+47) mobilnummer. Mobilnummeret er din identifikasjon i Gullvenn og er koblet til ditt medlemskap. Du må også oppgi fullt navn (fornavn og etternavn). Du er selv ansvarlig for å oppgi korrekte opplysninger og for å oppdatere disse ved eventuelle endringer.

1.3 Ved innmelding i butikk må du samtykke til medlemskapet via en lenke du får tilsendt på SMS. Melder du deg inn via vår nettside (Gullfunn.no), vil du samtykke ved innmelding. Hvis du ikke samtykker til medlemskapet, vil dit medlemskap bli slettet innen 30 dager.

1.4Som Gullvenn vil du motta eksklusive medlemstilbud, rabattkoder, personlig medlemskuponger, tilgang til utvalgte kampanjer før andre, invitasjoner til diverse arrangementer og lignende. Dette, samt medlemskampanjer og informasjon om fordelsprogrammet vil bli kommunisert gjennom egne og andre digitale kanaler.

1.5 Når du blir medlem av Gullvenn, kan du selv velge om du ønsker å motta kommersielt innhold som informasjon om medlemskampanjer, personlig medlemskuponger, invitasjoner til arrangement, tilgang til andre kampanjer og lignende igjennom SMS, epost og/eller sosiale medier (Meta).Om du ikke godtar noen av disse kanalene, kan vi fortsatt sende deg informasjon vi mener er relevant for medlemskapet ditt, som for eksempel endringer i vilkår, medlemskap o.l.

1.6 Medlemskapet og fordelene er personlig og kan ikke overdras til, arves eller deles med andre. Gullfunn opererer med en begrensning på kun ett medlemskap per person.

1.7 Fordelene du får som Gullvenn kan ikke utnyttes, brukes til gjensalg eller for personlig profitt.

1.8 Medlemskapet har ingen bindingstid. Ønsker du å melde deg ut av medlemskapet, kan du gjøre dette på Mine Sider på Gullfunn.no eller kontakte kundeservice. Ditt medlemskapet vil bli slettet innen30 dager etter utmelding.

1.9 Medlemskapet/medlemsavtalen gjelder inntil en av parten sier det opp. Hvis du ikke har handlet hos oss de siste 5 årene (60 månedene) vil vi avslutte ditt medlemskap. Du vil bli informert om dette før det trer i kraft. Det er ditt ansvar for å identifisere deg som medlem ved å oppgi mobilnummeret ditt når du handler i våre butikker. Handler du i nettbutikken, må du logge inn for å kunne identifisere deg, og kjøpet blir lagret på ditt medlemskap. Dine kjøp og returer online og i butikk vil du ha oversikt over på Mine Sider.

1.10 Gullfunn AS forholder seg retten til å gjøre endringer i vilkårene eller avslutte fordelsprogrammet. Dette bil bli varslet før endringene trer i kraft via SMS, epost, sosiale medier, nettiden Gullfunn.no, eller flere av disse kanalene. Dersom du ikke godtar endringene, har du rett til å avslutte medlemskapet.

2. Dine fordeler

2.1Medlemstilbudene gis til deg som er medlem i Gullvenn og gjelder ordinær pris. De kan ikke kombineres med andre til tilbud eller medlemskuponger, med mindre annet er kommunisert. Gyldighetene på medlemstilbudene kan variere.

2.2 Medlemskupongene er personlig og gis til deg som er medlem av Gullvenn. De gjelder ordinær priser og kan ikke kombineres med andre tilbud eller medlemskuponger, med mindre annet er kommunisert. Gyldighetene på medlemskupongene kan variere, og de kan benyttes én (1) gang, hvis ikke annet er kommunisert.

2.3Medlemskuponger kan ikke overføres eller gis videre til andre.

2.4Medlemskuponger kan ikke kombineres med DND Mastercard tilbud.

2.5Fordeler fra andre bedrifter vi samarbeider med, kan kommuniseres til deg som Gullvenn igjennom våre kanaler hvis vi mener det er relevant for deg. Betingelsene ved disse tilbudene og rabattene vil være definert når vi kommuniserer det.

3. Tjenester tilbud av tredjeparter

3.1 Via våre tjenester kan det være mulig for deg som kunde å knytte deg opp mot tjenester tilbudt av andre enn oss (en tredjepart). Dette gjelder f. eks. om du kjøper en vare som skal fraktes til deg eller gjennomfører en betaling. Vi gjør oppmerksom på at tredjeparter kan ha andre vilkår og betingelser enn Gullfunn. Disse må du godta for å bruke produkter eller tjenester som ikke vi tilbyr direkte. Gullfunn er ikke ansvarlig for tjenester levert av tredjeparter. Hva du gjør med tredjeparts tjenester, er et forhold mellom deg og aktuell tredjepart.

4. Håndtering av personopplysninger

4.1Du kan være trygg på at din informasjon kun blir lagret hos Gullfunn. Vi selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler ikke denne informasjonen med tredjepart. Utenforstående kan kun få innsyn i denne informasjonen dersom de skal gjennomføre bestemte tjenester for oss. I slike tilfeller inngås strenge avtaler for å beskytteinformasjonssikkerheten. Vi vil alltid bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå.

Gullfunn AS er i henhold til Personvernregelverket (Personopplysningsloven og EU-forordning 2016/679 – General Data ProtectionRegulation), behandlingsansvarlig for medlemmer i Gullfunn kundeklubb.

5. Behandlingsaktiviteter

5.1 For å oppfylle vilkårene i medlemskapsavtalen og for å levere den servicen medlemmene forventer brukes personopplysninger i våre behandlingsaktiviteter, som er:

5.1.1 Administrere medlemskap, innmeldinger og utmeldinger.

5.1.2Administrere innstillinger og andre personopplysninger på ditt medlemskap.

5.1.3Utøve individuelle rettigheter som innsyn, korrigering av opplysninger, ol. (via kundeservice).

5.1.4Varsle om endringer i tjenestene eller vilkårene.

5.1.5Besvare forespørsler relatert til tjenestene, vilkårene eller behandling av personopplysninger.

5.1.6 Analysere medlemshistorikk for å lære mer om medlemmene, forbedre tjenestene, bli bedre på markedsføring og kunne gi deg mer relevante personlige tilbud.

5.2 Personopplysninger kan brukes for å formidle informasjon. For eksempel:

5.2.1 Nyhetsbrev, kampanjer og medlemstilbud. Innhold kan for eksempel være basert på hva du har kjøpt, i hvilken butikk du har handlet, hva du har klikket på i et tidligere nyhetsbrev og klikket på i nettbutikken.

5.2.3 Kommunikasjon basert på kjøp, status på medlemskap, fordeler, bonus og liknende.

5.2.4 Annen tilpasset markedsføring på Facebook, Google annonser og digitale bannere. Om du ikke ønsker tilpassede annonser i sosiale medier kan du selv endre det på Mine Sider.

6. Force Majeure

6.1Dersom det oppstår en situasjon som gjør det umulig for Gullfunn AS å oppfylle sine forpliktelser i henhold til disse vilkårene, og som etter vanlige kjøpsrettslige regler regnes som Force Majeure, opphører den rammede parts forpliktelser så lenge den ekstraordinære situasjonen vedvarer.

7. Kontakt

7.1 For eventuelle spørsmål kan du kontakte oss her.