Gravering

Ønsker du å gravere et smykke?

Vi har stort utvalg smykker, klokker og dåpsgaver som kan graveres. Mulighetene er mange når du kan gravere navn, dato, symboler eller en tekst. Et gravert smykke blir personlig med gravering og en gave som mottaker blir ekstra glad for.

Hvordan bestille gravering:

Gifteringer

Alle gifteringer (https://www.gullfunn.no/produkter/ringer/gifteringer/) som bestilles på nettbutikken kan bestilles med innvendig gravering med tekst og / eller symboler. Innvendig gravering er gratis når det bestilles sammen med gifteringene eller innen 30 dager etter at dere mottar gifteringene. Ønsker dere utvendig gravering på gifteringene kan dette bestilles i våre butikker.

Innvendig gravering av gifteringer

Velg mellom fire forskjellige skrifttyper til din innvendige gravering.

Gravering font

Utvendig gravering av gifteringer

Ønsker dere utvendig gravering på gifteringen kan dette bestilles i en av våre butikker. Her kan dere virkelig skape et unikt uttrykk som er helt spesielt for dere. Vi hjelper dere gjerne med forslag og ideer til hvordan dere kan skape et uttrykk som passer for dere.

Velg mellom seks forskjellige skrifttyper til utvendig gravering.

Håndskrift og fingeravtrykk gravering

Gifteringene blir ekstra unike med egen håndskrift og fingeravtrykk gravert utvendig eller innvendig. Disse graveringene kan bestilles i våre butikker og koster 799 kr.

Gravering

Smykker

Dersom du ønsker å få gravert et anheng, armbånd eller ring kan dette bestilles i alle våre butikker. Vi har stort utvalg smykker som kan graveres. Mulighetene er mange og du kan få gravert tekst, symboler, håndskrift eller fingeravtrykk.

Dåpsgaver

Dåpsgaver er fine minner for livet. Gravering av navn, dato eller en personlig hilsen til barnet er en flott gave å gi og å få. Vi har stort utvalg gaver til dåpsdag og navnedag. Gravering av dåpsgaver bestilles i våre butikker.

Klokker

Skal du gi en klokke i gave? Gi en klokke med personlig tekst eller dato gravert inn på baksiden av urkassen. En personlig gave til fine anledninger. Se vårt utvalg klokker til dame, herre og barn.

Produkt med gravering kjøpt over nett

Bestiller du en vare på nett med personlig gravering har du ikke angrerett (åpent kjøp) ref. §22 E. Dette går under spesialbestillinger som har unntak fra angreretten. Produkter som er gravert etter eget ønske byttes ikke. Les om bytte og retur for mer informasjon.