Julegave

5 julegaver som varer evig

Skap et evig juleminne og legg en gave av kvalitet under årets juletre. Her har vi samlet 5 flotte gavetips som vil glede i år etter år – og som til og med kan vare i generasjoner!

Line diamantring

Denne iøynefallende ringen har diamantene fattet i tre rosetter og blir derfor et vakkert blikkfang på hånden. Ringen er et klassisk valg som aldri vil gå av moten, og den kan fint brukes alene så vel som sammen med andre skatter hun har i smykkeskrinet. En perfekt gave som vil glede i mange år fremover!

Line diamantring

Laura diamanthjerte

Si det med et hjerte! Et diamantsmykke formet som et hjerte er en perfekt måte å utrykke evig kjærlighet på. Enten det er en gave til mamma, søster eller din kone, er dette en gave med omtanke som hun vil sette pris på når hun bærer det sitt hjerte nært.

Laura diamanthjerte

Et vakkert diamantarmbånd

Overrask henne med et klassisk diamantarmbånd hun vil kunne glede seg over hver gang hun kikker ned på hånden. Dette elegante tennisarmbåndet har 67 glitrende diamanter og en solid sikkerhetslås som gjør den trygg å bære i alle anledninger.

Tennisarmbånd

Alexandra diamantring

Om du skal sikre en uforglemmelig jul er dette gaven for deg. Alexandra diamantring har 66 skinnende diamanter som garantert vil ta pusten fra henne. Dette er gaven som virkelig imponerer!

Alexandra diamantring

Olivia énstensring

Et énstenssmyke er en perfekt gave til den som liker det klassisk og tidløst. Vi har et stort utvalg énstensringer, -øredobber og -anheng som spenner seg i en bredt spekter av diamantstørrelser, slik at du selv kan velge både prisklasse og stil som passer for deg.

Olivia enstensring

Utforsk vårt julegaveunivers med gaver til hele familien!

Se alle julegaver

Finn mer inspirasjon

Lagt til i handlekurven