Støtt barnekreftkoreningen

Gi en morsdagsgave med mening

Gled en mor eller morsfigur med et spesielt smykke som ikke bare viser din kjærlighet, men også støtter en god sak. For hvert kjøp av dette smykket doneres 100 kr til Barnekreftforeningen!

På morsdagen fortjener hver mor noe helt spesielt. Dette smykket er ikke bare en gave, men også en handling av omsorg og støtte, for med hvert kjøp av Mayasmykket doneres 100 kr direkte til Barnekreftforeningen!

Dette smykket symboliserer den dyrebare kjærligheten mellom en mor og hennes barn, samtidig som det bidrar til å støtte barn som kjemper mot kreft. Det er et tegn på håp og styrke, akkurat som mødre overalt.

Gaven din vil ikke bare gjøre din egen mor glad, men også bringe et lys av håp til familier som er berørt av barnekreft. På denne morsdagen, gi en gave som teller dobbelt – en gave av kjærlighet og en gave av støtte.

Hjertesmykke

Møt Maya

Maya var 11 år gammel da hun fikk diagnosen leukemi. Sykdommen snudde opp ned på livet hennes. I årene som fulgte gikk hun gjennom tøff kreftbehandling, og en sorg over alle de nye utfordringene som meldte seg.

barnekreftforeningen

«Da jeg var syk drømte jeg om å kunne være som alle de andre barna, og å kunne skate sammen med vennene mine!»

—Maya

I dag er Maya 14 år. Hun er en frisk og livsglad jente. Håret har vokst ut, matlysten er tilbake, og hun kan endelig skate med vennene sine igjen.

Hjertesmykke

Gi direkte til Barnekreftforeningen

Du kan også hjelpe ved gi et bidrag direkte til barnekreftforeningen (https://www.barnekreftforeningen.no/gave) gjennom vipps eller kontooverførsel:

Vippsnummer: 02099 Gavekonto: 7058 09 33333

I løpet av 2020, 2021 og 2022 samlet Gullfunn og våre kunder inn hele 2 009 266kr til Barnekreftforeningen.

Vi er stolte over vårt samarbeid og alle bidrag fra våre kunder. Bidraget har gitt Barnekreftforeningen muligheten til å hjelpe flere barn og ungdom med kreft og deres familier.

Se alle gavetips til morsdag

Se alle gavetips til morsdag

Lagt til i handlekurven