Fargerike smykker

Våren er en tid for fornyelse og friskhet, og det er intet unntak når det gjelder smykker å omfavne nye farger og stiler. Farger har tatt smykkeverdenen med storm, og her er noen av vårens farger som du kan forvente å se mer av.

Farger i alle varianter

fargerike smykker
fargerike smykker

Blå smykker

Blå er en tidløs farge som alltid vil være en klassiker, men i år ser vi mer av den lyseblå tonen som minner om en klar, himmelblå dag. Denne fargen fungerer godt med både sølv og gull, og den kan legge til en friskhet til ethvert antrekk.

Smykker med blå detaljer

Grønne smykker

Grønt er en allsidig farge som kan variere fra myke nyanser av mintgrønt til dype skoggrønne toner. Det er en farge som representerer fornyelse og vekst, og det gjør den til en naturlig passform for våren. Grønne steiner som for eksempel smaragd er populære valg.

Smykker med grønne detaljer

fargerike smykker

Lilla smykker

Lilla er en annen farge som ofte dukker opp på våren. Denne fargen kan variere fra dyp aubergine til lyse lavendeltoner, og den kan legge til en sofistikert touch til ethvert antrekk.

Smykker med lilla detaljer

Orange smykker

Oransje er en livlig farge som kan være litt skremmende å bære for noen, men når den brukes riktig, kan den legge til en fargerik touch til ethvert antrekk. Oransje kan variere fra myke, pastellfarger til dype, brennende nyanser.

Smykker med orange detaljer

fargerike smykker

Rosa smykker

Rosa smykker tilfører et snev av feminin eleganse til ethvert antrekk. Edelstenene rosenkvarts og morganitt har et fint rosa preg. De er perfekte for å uttrykke romantikk eller legge til en fargeklatt i garderoben.

Rosa smykker

Oppdag vår fargerike smykkeserie Drops

Ringer i 585 gult gull med fargerike stener
Ring i 585 gult gull med syntetisk Padparascha