Moissanite – den nye diamanten

Julie ring er dekorert med 10 glitrende diamanter og en stor, skinnende moissanite i senter. Den tidløse og elegante flerstensringen passer utmerket til den klassiske, men også den moderne kvinnen

Julie diamantring med moissanite passer perfekt sammen med Johanne rekkering.

Hva er moissanite?

Moissanite er en fantastisk fott syntetisk sten som har mange likheter med en diamant, men som er mye rimeligere. Stenen er tatt frem for å være en imitasjon av en diamant. Ser man nøye på den fargeløse stenen, kan man enkelt se “regnbuerefleksjoner” i den skinnende stenen.

Med den vakre moissaniten i senter og glitrende diamanter på hver side blir Julie en uimotståelig skjønnhet.

Moissanite er en nokså ung smykkesten. Den ble tatt frem på 1990-tallet som en diamantimitasjon og er mye brukt på forlovelsesringer i USA. Her i Norge er den flotte stenen enda ikke så utbredt.

Julie som forlovelsesring

Går du med frieri i tankene er Julie en nydelig forlovelsesring eller frierring til en fornuftig pris. Den vakre ringen er både klassisk og tidløs, men samtidig tidsriktig og spennende for de som ønsker å fri med en unik ring.

Velger du å fri med Julie diamantring får din utvalgte en forlovelsesring som garantert blir lagt merke til.

Noe av det vi elsker ved Julie er at ringen er like fin alene som sammen med andre ringer.

Både rekkeringer, allianseringer og klassiske gifteringer uten stener kompletterer den nydelige ringen med moissanite og diamanter!