design ditt eget smykke

Design ditt eget smykke

Drømmer du om å designe ditt eget smykke? Eller kanskje du ønsker å designe en forlovelsesring eller giftering til din kjære?

Vi har dyktige fagfolk i alle våre butikker som kan hjelpe deg på reisen med å skape ditt unike smykke. Mulighetene er mange når du kan bestemme form, materialer, stener og om du ønsker innvendig eller utvendig gravering.

design ditt eget smykke

Kanskje du har et smykke du har arvet som du ønsker å skape til noe nytt? Eller du har noen gamle gullsmykker, gullringer eller giftering som du ønsker å smelte om til noe annet? Du kan ta med deg dine egne smykker og stener som du ønsker skal brukes til å skape ditt nye unike smykke. Det er ekstra stas når ditt spesialdesignede smykke bringer med seg minner og en personlig historie.

design ditt eget smykke

Et tips er at du gjør deg noen tanker om hvilke ønsker du har til ditt drømmesmykke. Finn gjerne frem noen bilder som kan brukes som inspirasjon og referanse i forhold til hvordan du ønsker at ditt smykke skal se ut. Våre gullsmeder tegner skisser utfra dine ønsker. Alle smykker som er spesialdesignet, produseres av gullsmeder med lang erfaring og håndverket er av den aller ypperste kvalitet.

Ta kontakt med din nærmeste butikk for å høre mer om hvordan ditt drømmesmykke kan bli til virkelighet.

Lagt til i handlekurven