Julegaver til hele familien

Finn den perfekte julegaven

Å finne den perfekte julegaven kan være en glede, men også en utfordring. Vi har gjort det enklere for deg ved å sette sammen et utvalg av de mest fortryllende julegavene for henne, han og barn.

Våre beste gavetips

dame med gave

Utvalgte favoritter


Julegaver

Skap uforglemmelige øyeblikk

Leter du etter elegante smykker, stilige klokker eller fargerike barnesmykker, har vi noe for enhver smak. La oss hjelpe deg med å spre juleglede og skape uforglemmelige øyeblikk i år med våre nøye utvalgte gaver.

Julegaven som imponerer


En gave gjennom generasjoner

Julegave
Diamanter
Gavetips

5 julegaver som varer evig

Skap et evig juleminne og legg en gave av kvalitet under årets juletre. Her har vi samlet 5 flotte gavetips som vil glede i år etter år – og som til og med kan vare i generasjoner!

Gi en julegave med en større mening

Gi en gave med en større mening til den som har alt. Hos Gullfunn kan du kjøpe gavekort og smykker som både gleder mottaker og hjelper i kampen mot barnekreft. Bidraget til Barnekreftforeningen går til forskning, støttetilbud og informasjonsarbeid om barnekreft.

Maya smykke


Gå sammen og sleis på en gave

Venninnegave, kvalitet, gave til mamma, gave til søster
Gavetips
Jul

Velg kvalitet fremfor kvantitet og spleis på årets julegave!

Gå flere sammen og spleis på en julegave som er av høyere kvalitet. Det vil både lommeboken og mottaker sette pris på! Vi slår et slag for mindre forbruk og setter fokus på de gode materialene som varer.