Kalendergaver

Julekalender til store og små

Advent og førjulstiden er en hyggelig tid for både store og små. Er du på utkikk etter kalendergaver til årets julekalender til barna, kjæresten eller en god venninne? Da har du kommet til rett sted! Vi har plukket ut et flott utvalg smykker, klokker og tilbehør i stål, sølv og gull som er flotte kalendergaver. Utforsk våre gavetips og smykk opp årets fineste adventskalender til en du er glad!

Kalendergaver til henne

Skal du lage pakkekalender til din datter, mor, venninne, søster eller kjæreste? I vårt sortiment finner du en rekke flotte kalendergaver til både ungdom og voksne! Hva med noe praktisk og nyttig som sølvpuss til bunadsølv? Av smykker har vi prisgunstige bokstavsmykker og stjernetegnsmykker som fort blir favoritter i smykkeskrinet!


Kalendergaver til han

I en julekalender til han er det hyggelig å gi noe fint som han har glede av lenge. I vårt herresortiment finner du flotte mansjettknapper og slipsnåler til fornuftige priser i gull, sølv og stål. Blir det i overkant med gull i julekalenderen er forgylt sølv et ypperlig alternativ. Uansett om du skal lage pakkekalender til kjæresten, far, bror eller sønn har vi herresmykker, klokker og armbånd som passer til alle aldre!


Kalendergaver til barn

Førjulstiden skal være ekstra spennende og hyggelig for de minste! Er du på jakt etter gavetips til pakkekalenderen til barna? I vårt sortiment finner du flotte forslag til julekalenderen til både gutter og piker – fra barnehagebarn til skolebarn! Vi har også et stort utvalg fra de populære barnemerkene Prins & Prinsesse og Pia & Per.
For å gjøre det enda enklere for deg å kjøpe gaver til julekalenderen, har vi samlet våre forslag og tips til de minste på en side! Kanskje det blir en ekstra fin gave den 24.?


Mer tips og inspirasjon

Slik vedlikeholder du bunadsølv

Du kan pusse bunadsølv selv, men det er viktig å bruke produktene som passer ditt bunadsølv. Les forhåndsreglene for et perfekt resultat. 

Slik finner du riktig ringstørrelse

Usikker på ringstørrelsen til deg selv eller en du er glad i? Vi hjelper deg med å finne riktig ringstørrelse!

Bli kjent med Nora

Vår bestselgende smykkeserie er oppkalt etter 16 år gamle Nora. Bli bedre kjent med Oslo-jenta som også styrer vår Snapchat-konto.