Morsdag

Topp 5 gavetips til morsdag 11. februar

Er du på utkikk etter den perfekte gaven til Morsdag? I denne artikkelen kan du finne våre topp 5 gavetips til morsdag. Gi mamma, bestemor, bonusmor eller stemor en gave som betyr noe!

1. En gave med mening

En gave med mening er en perfekt morsdagsgave til hun som har alt! Maya smykket er oppkalt etter tenåringsjenta, Maya, som har overlevd kampen mot leukemi. I anledning Morsdag går 100,- (til vanlig 50,-) uavkortet til Barnekreftforeningen, og du gleder både mor og bidrar i kampen mot barnekreft. Les gjerne mer om vårt samarbeid med Barnekreftforeningen her.

maya smykke

2. Til verdens beste mamma

Enkle og minimalistiske halskjeder og armbånd er alltid sikre vinnere når man skal gi en gave! Og hva er vel ikke en flottere gave til mor enn et smykke gravert med “Verdens beste mamma”?

smykke med teksten verdens beste mamma

3. Familien foran alt

Et søtt familiesmykke som symboliserer den nærmeste familien vil varme ethvert morshjerte! De minimalistiske smykkene er enkle å bære og passer et hvert antrekk. Bær det alene eller kombiner med andre smykker!

familiesmykke

4. Et hjerte med kjærlighet

smykke i gull med hjerte

Si det med et hjerte! Smykkesett med hjerteanheng og tilhørende øredobber. Hjerteanhenget er et symbolsk smykke som viser kjærlighet til mamma eller en morsfigur. Smykkesettet kommer både i forgylt og rhodinert sølv med flotte zirkonia stener.

Smykkesett med hjerte

    5. Tidløse klokker

    Tidløse klokker er en eksepsjonell gaveidé til Morsdag, kombiner eleganse med funksjonalitet. Disse klokkene er ikke bare praktiske tilbehør, men også vakre smykker.

    dameklokke

    Lagt til i handlekurven