Gullfunn løper for barnekreftforeningen

Løp for meg

For sjette året på rad arrangerer Barnekreftforeningen sin aktive innsamlingsaksjon, Løp for meg. ​Løpet er lagt til september for å markere ​Den Internasjonale Barnekreftmåneden.​ I år som i fjor er vi i Gullfunn aktive deltagere i arrangementet og skal løpe for Barnekreftsaken!

Fra sørligste til nordligste butikk

​Vi i Gullfunn skal i løpet av september ta på oss joggeskoene og legge ut på årets viktigste tur. Vi skal løpe avstanden fra vår sørligste butikk i Kristiansand til vår nordligste butikk i Alta – som til sammen utgjør 2148 km.

Sammen som selskap skal vi gå eller løpe, og for hver kilometer våre ansatte oppnår gir Gullfunn AS 30kr til Barnekreftforeningen. Vårt totale innsamlingsmål er 100 000kr! Nålet ble nådd og vi løp til sammen over 3000km og over 100.000 ble samlet inn til Barnekreftforeningen.

løper for barnekreft

Hjelp oss å hjelpe!

Du kan også hjelpe oss å nå vårt innsamlingsmål ved gi et bidrag direkte til Barnekreftforeningen.

Gullfunn x Barnekreftforeningen

Siden 2020 har Gullfunn og våre kunder samlet inn hele 2 167 996,- kr til Barnekreftforeningen. Vi er stolte over vårt samarbeid og alle bidrag fra våre kunder. Bidraget har gitt Barnekreftforeningen muligheten til å hjelpe flere barn og ungdom med kreft og deres familier. Du kan lese mer om samarbeidet vårt her.

I våre butikker går salget av alle papirposer uavkortet til Barnekreftforeningen. Papirposen koster 10kr, men det er også mulig å gi et valgfritt bidrag som går uavkortet til Barnekreftforeningen.

Om Barnekreftforeningen Barnekreftforeningen er en frivillig, landsdekkende organisasjon som har som formål å være en pådriver ovenfor myndigheter og sykehus for å bedre forholdene og rettighetene for barn og ungdom med kreft og deres familier. Foreningen ble stiftet i 1982 av foreldre til barn med kreft. Barnekreftforeningen driver omfattende informasjonsvirksomhet om kreft hos barn ovenfor familier, barnehager, skoler og andre, i tillegg til å samle inn penger til forskning på barnekreft. Rundt om i landet har Barnekreftforeningen 14 fylkesforeninger, et hovedstyre og en innvalgt fagperson, samt et sekretariat bestående av 5 ansatte som er foreningens utøvende organ. Barnekreftforeningen er medlem av Innsamlingskontrollen