Kjøp julegavene nå! De kan byttes innen 31.01.2020

Lukk
0
Du har ingen varer i din handlekurv.
Søk
Filtre

Barnekreftforeningen

Bilde: Logo Barnekreftforeningen

Gullfunn Julekalender 2019

For hver solgte julekalender gir vi 50 kr uavkortet i bidrag til Barnekreftforeningen. Her kan du se årets julekalender fylt med smykker og tilbehør.Hjelp oss å hjelpe!

September er den Internasjonale Barnekreftmåneden og vi i Gullfunn ønsker å bidra til at Barnekreftforeningen får flere midler til å hjelpe barn og ungdom med kreft og deres familier. I våre butikker går salget av alle papirposer uavkortet til Barnekreftforeningen. Papirposen koster 10kr, men det er også mulig å gi et valgfritt bidrag som går uavkortet til Barnekreftforeningen.Om Barnekreftforeningen
Barnekreftforeningen er en frivillig, landsdekkende organisasjon som har som formål å være en pådriver ovenfor myndigheter og sykehus for å bedre forholdene og rettighetene for barn og ungdom med kreft og deres familier. Foreningen ble stiftet i 1982 av foreldre til barn med kreft. Barnekreftforeningen driver omfattende informasjonsvirksomhet om kreft hos barn ovenfor familier, barnehager, skoler og andre, i tillegg til å samle inn penger til forskning på barnekreft. Rundt om i landet har Barnekreftforeningen 14 fylkesforeninger, et hovedstyre og en innvalgt fagperson, samt et sekretariat bestående av 5 ansatte som er foreningens utøvende organ. Barnekreftforeningen er medlem av Innsamlingskontrollen.