Lukk
Du har ingen varer i din handlekurv.
Søk
Filtre

Barnekreftforeningen

Bilde: Logo Barnekreftforeningen

HJELP OSS Å HJELPE!

September er den Internasjonale Barnekreftmåneden og vi i Gullfunn ønsker å bidra til at Barnekreftforeningen får flere midler til å hjelpe barn og ungdom med kreft og deres familier. Derfor kan man i vår nettbutikk i hele september gi 50100 eller 200 kr uavkortet til Barnekreftforeningen. Gi et bidrag og gjør en forskjell for de som trenger det.

I våre butikker går salget av alle papirposer uavkortet til Barnekreftforeningen i hele september. Papirposen koster 10kr, men det er også mulig å gi et valgfritt bidrag som går uavkortet til Barnekreftforeningen.

Bilde: Gullfunn gir salget av papirposer i september til Barnekreftforeningen 

Om Barnekreftforeningen
Barnekreftforeningen er en frivillig, landsdekkende organisasjon som har som formål å være en pådriver ovenfor myndigheter og sykehus for å bedre forholdene og rettighetene for barn og ungdom med kreft og deres familier. Foreningen ble stiftet i 1982 av foreldre til barn med kreft. Barnekreftforeningen driver omfattende informasjonsvirksomhet om kreft hos barn ovenfor familier, barnehager, skoler og andre, i tillegg til å samle inn penger til forskning på barnekreft. Rundt om i landet har Barnekreftforeningen 14 fylkesforeninger, et hovedstyre og en innvalgt fagperson, samt et sekretariat bestående av 5 ansatte som er foreningens utøvende organ. Barnekreftforeningen er medlem av Innsamlingskontrollen.

Filtre

Vis som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Filtrer etter:

Fjern Alle
Min: kr 50,00 Max: kr 200,00
kr50 kr200