Lukk
Du har ingen varer i din handlekurv.
Søk
Filtre

Vinn diamantring

banner

VINN DIAMANTRING TIL EN VERDI AV 34.499,-

Alle som handler hos Gullfunn i juni kan delta i konkurransen om å vinne en enstens diamantring på hele 0,50ct til en verdi av 34.499,- fra Pan Jewlery!

Du mottar lodd for hvert produkt du handler i juni. Jo flere produkter du kjøper i perioden desto større er din vinnersjanse!

1 produkt = 1 lodd

 

Kunder som handler i våre Gullfunn butikker mottar og registrerer sine lodd i butikken.

Har du handlet på gullfunn.no? Registrer din ordre og lodd her for å delta.

Vinneren trekkes 2. juli

 

Informasjoner tilsendt i forbindelse med konkurransen blir slettet når konkurransen er avsluttet. 

Konkurransevilkår:

1. Konkurransen arrangeres av Gullfunn AS. For å ha rett til premie må vinneren samtykke og følge konkurransereglementet.

2. Den samlede premien har en veiledende verdi på 34.499,-. Det er ringens veil. pris som viser verdien. Man kan ikke velge annen ring. 

3. Eventuell skatt på premie betales av vinneren. Premien kan ikke byttes i kontanter eller andre varer / goder.

4. For å delta i konkurransen må du være minimum 18 år og bosatt i Norge. Ansatte i Gullfunn AS eller nær familie av ansatte i Gullfunn AS, samt samarbeidspartnere av Gullfunn AS har ikke lov til å delta.

5. Ved å delta i konkurransen godkjenner deltagere at Gullfunn kan filme, eventuelt bruke bilder/film deltagerne tar selv, samt navnet på deltagere i markedsføring av Gullfunn eller deres partnere på nett eller andre kanaler. Gjennom deltagelse i konkurranse/aktiviteter godkjenner deltakerne en slik bruk.

6. Gullfunn er ikke ansvarlig for tekniske feil på digitale flater i konkurransen, som ligger utenfor Gullfunn sin kontroll

7. Dersom du har spørsmål knyttet til konkurransen, kan disse sendes til info@gullfunn.no

8. Ved deltagelse godkjenner du at Gullfunn kan kontakte deg med opplyst kontaktinformasjon dersom du er vinneren av konkurransen.