Velg riktig ringstørrelse

Hvordan finne ringstørrelsen til en annen?

  1. Lån en ring som du vet at mottakeren passer.
  2. Mål innvending diameter på denne, les av på tabellen under hvilken ringstørrelse det tilsvarer. Husk at ringstørrelsen på høyre og venstre hånd ofte er forskjellig.

Hvordan finne sin egen ringstørrelse?

1. Finn en ring du allerede har som du vet passer. Mål ringens innvendige diameter. Les av på tabellen over hvilken ringstørrelse det er.

2. Hvis du ikke har en ring som passer perfekt til fingeren du skal ha ny ring til, kan du bruke en tråd eller hyssing til å måle omkretsen.

  • Ta tråden rundt fingeren du ønsker ring til.
  • Marker med en tusj der tråden overlapper.
  • Legg tråden inntil en linjal for å se lengden.
  • Husk at tråden ikke må sitte for stramt eller for løst rundt fingeren når du måler. Gjenta prosessen 2 – 3 ganger for å sikre at målingen blir riktig og at du får samme tall hver gang. Antall millimeter er ringstørrelsen. Eksempel: Hvis du måler at omkretsen på fingeren er 54 mm så er ringstørrelsen 54.

3. Du kan besøke din nærmeste butikk så kan vi kostnadsfritt hjelpe deg med å finne din ringstørrelse ved bruk av profesjonelt måleutstyr.

Hva koster målforandring av ring?

Alle ringer som er kjøpt til ordinær pris og er ubrukt har gratis målforandring innen 30 dager. Dersom ringen er kjøpt på kampanje koster målforandring 300 kr (gjelder kun ringer i gult og hvitt gull). Kontakt din nærmeste butikk for målforandring av ringer. 

Ringstørrelse kan være vanskelig å måle. For å få målt helt nøyaktig hvilken ringstørrelse som er riktig anbefaler vi deg å besøke din nærmeste butikk for å få gratis måling av ringstørrelse.

Populære diamantringer i gull

Fant du ikke svar på det du lurte på?

Ta kontakt med oss her så hjelper vi deg!