Topp 5 gavetips til morsdag 12. februar

En gave med mening

Ved kjøp av Maya smykket går 50kr uavkortet til Barnekreftforeningen.

En gave med mening er en perfekt morsdagsgave til hun som har alt! Maya smykket er oppkalt etter tenåringsjenta, Maya, som har overlevd kampen mot leukemi. Ved kjøp av smykket går 50,- uavkortet til Barnekreftforeningen, og du gleder både mor og bidrar i kampen mot barnekreft. Les gjerne mer om vårt samarbeid med Barnekreftforeningen her.

Til verdens beste mamma!

Smykke i sølv med hjerte og teksten “Verdens beste mamma”

Enkle og minimalistiske halskjeder er alltid sikre vinnere når man skal gi en gave! Og hva er vel ikke en flottere gave til mor enn et smykke gravert med “Verdens beste mamma”?

Et hjerte av gull

Kristine gullhjerte med glitrende zirkoniastener

Si det med et hjerte! Kristine halskjede er et nydelig og symbolsk smykke som viser kjærlighet til mamma. Smykket kommer i hvitt og gult gull, med glitrende zirkoniastener.

Livets tre

Livets tre smykke med glitrende zirkonia. Smykket finnes i både rhodinert og forgylt sølv

Livets tre forbindes ofte med relasjoner og familiebånd, og er en tidløs og populær morsdagsgave til både yngre og eldre mødre. For mange er livets tre et symbol på familiens mange generasjoner, som gjør smykket til en personlig og betydningsfull morsdagsgave.

Familien foran alt

Søte familiesmykker i 925 forgylt sølv, fra 379,-

Et søtt familismykke som symboliserer den nærmeste familien vil varme ethvert morshjerte! De minimalistiske smykkene er enkle å bære og glir flott inn i antrekket. Bær det alene eller kombiner med andre smykker!

Nominer en supermamma

Kjenner du en supermamma som fortjener tittelen “Årets supermamma 2023” og en hyggelig overraskelse fra Gullfunn? Les mer her.