Topp 5 diamantsmykker til konfirmanten

Et diamantsmykke er en tradisjonell og sikker konfirmasjonsgave som hun kan bære med seg livet ut, og som kan vare i flere generasjoner. Her deler vi våre topp 5 diamantsmykker til årets flotte og lovende konfirmanter.

1. Nora diamantserie

Nora er vår bestselgende smykkeserie til konfirmanten og finnes i hvitt og gult gull.

Nora by Gullfunn er vår bestselgende smykkeserie når det gjelder konfirmsjonsgaver til henne. Diamantserien består av matchende ring, smykke og øredobber i 375 gull, og du kan velge mellom hvitt og gult gull. Fordi Nora er en såpass anvendelig smykkekolleksjon, er det en gave hun vil ha stor glede av både nå og i voksenlivet.

I perioden 29.03.22 – 31.05.22 sparer alle medlemmer 1000,- på Nora diamantring.

Den populære trestensringen med 3 glitrende diamanter på rad skaper et yndig og feminint blikkfang på hånden – en sikker vinner på konfirmantens gavebord, og en flott konfirmasjonsgave til niese, søster eller barnebarn!

Se alt fra Nora by Gullfunn ➞

2. Olivia enstensserie

Olivia enstensring i 585 gult gull.

Olivia by Gullfunn er en eksklusiv enstensserie av ringer, anheng og øredobber i 585 hvitt og 585 gult gull. Diamanten på smykkene varierer fra 0,05 ct til 1,00 ct. Som konfirmasjonsgave er smykkene med en sten på 0,10 ct perfekt da de er passe i størrelsen til ungdommer, men også flotte når man blir eldre. Hun får derfor en gave hun kan ta i bruk med en gang, og bruke resten av voksenlivet.

Se flere gavetips fra Olivia by Gullfunn ➞

3. Michelle diamantsmykker med røykkvarts

Gå gjerne for den moderne stilen og bær Michelle diamantring sammen med andre ringer.

Michelle er en del av vår ikoniske diamantkolleksjon, The Diamond Icons, og består av ring, øredobber og smykke i et trendy, men tidløst design som passer kvinner i alle aldre. Smykkene er dekorert med en smaragdslipt røykkvarts som er en hard og skinnende edelsten. Den enestående ringen hart en diamant fattet på alle fire sider av røykkvartsen som tilfører et glitrende blikkfang fra alle vinkler.

Kjøp Michelle diamantsmykker med røykkvarts ➞

4. Diamanthjerte fra Sophia by Gullfunn

Sophia smykke i 375 gult gull med hjerte og diamanter, 5.998,-

Et klassisk diamanthjerte er en tradisjonell og flott konfirmasjonsgave når man skal markere overgangen til voksenlivet. Sophia by Gullfunn er et vakkert og tidløst hjertesmykke i 375 hvitt gull og 375 gult gull som er dekorert med 25 glitrende diamanter på totalt 0,15 ct. At hjertet er åpent i midten skaper et moderne uttrykk og gjør det lett å kombinere med andre smykker.

Se flere diamanthjerter ➞

5. Klassisk gullanheng med firkløver og diamant

Nydelig anheng med firkløver og diamant som leveres uten kjede slik at du selv kan velge lengden du ønsker, 1.899,-

Dette nydelige anhenget i 585 gult gull av en klassisk firkløver med en glitrende diamant på det ene bladet er et yndig smykke som passer den unge og lovende konfirmanten perfekt. Firkløvere sies å være lykkebringende da de er sjeldne å finne, noe som har gjort det til en svært populær figur å dekorere smykker med. Gled årets konfirmant med et symbolsk diamantsmykke!

Se flere konfirmasjonsgaver til henne ➞