Se våre 5 vakreste diamantringer

En diamantring er en investering og et smykke som skal vare livet ut, gjerne i flere generasjoner! Se våre topp 5 utvalgte diamantringer som passer for både små og store anledninger.

1. Elizabeth

Elizabeth diamantring, 23 999,-

Elizabeth en enestående diamantring med 65 diamanter på totalt 1,00 ct. Ringen er rik på detaljer og glitrer elegant fra alle vinkler. Dette gir et glamorøst uttrykk, og er derfor perfekt hvis du ønsker noe luksuriøst som både er unikt og tidløst.

2. Grace

Grace diamantring, 13 999,-

En vakker og unik diamantring i 585 gult gull med 55 glitrende diamanter på 0,50 ct, og egner seg perfekt som både forlovelsesring eller som gave når man skal markere en helt spesiell anledning. Ringen har et glamorøst og elegant design som skaper et luksuriøst blikkfang på hånden!

3. Jacqueline

Jacqueline diamantring med morganitt, 10 999,-

Jaqcueline er en feminin og romantisk ring med et preg av vintage. Ringen er dekorert med en stor, rosa morganitt i senter som skaper det spennende og elegante blikkfanget. Dette er ringen for hun som har sans for det lille ekstra! Jacqueline finnes i både hvitt gull og roségull.

4. Olivia

Olivia enstensringer, fra 4 499,-

En enstensring er en evig klassiker. Fra vår eksklusive serie, Olivia by Gullfunn, tilbyr vi enstensringer fra 0,05 ct til 1,00 ct og du kan velge mellom ulike diamantkvaliteter. Diamanten er fattet med seks solide klør på en sterk skinne i hvitt eller gult gull.

Selv om enstensringer er den mest tradisjonelle forlovelsesringen, er de også svært populære gaver til anledninger som fortjener en spesiell markering.

5. Monaco Blue

Monaco Blue, 12 999,-

Monaco Blue vil fange oppmerksomheten til de fleste! Denne ringen har en iøyenfallende blå topas som omkranset av 36 glitrende diamanter på totalt 0,55 ct. Dette er en ring du kan bære med deg i lang tid, og som kan gå i arv generasjoner! Monaco er inspirert av sydlige strøk og den friske atmosfæren ved havet, og finnes også i med lysegrønn ametyst og med rosa rosenkvarts.