Topp 5 diamantringer

En diamantring er en investering og et smykke som skal vare livet ut, gjerne i flere generasjoner. Her deler vi 5 bestselgende diamantringer som både vi og kundene våre har lagt sin elsk på.

1. Elizabeth diamantring

Straks man trer Elizabeth på fingeren vil man føle seg ekstra fin! Elizabeth diamantring 1,00 ct, 23.999,-

Elizabeth diamantring som er fra den ikoniske kolleksjonen, The Diamond Icons, er en enestående diamantring med mye utforming. Ringen er fattet med 65 diamanter på totalt 1,00 ct og glitrer elegant fra alle vinkler. Dette gir ringen et glamorøst uttrykk, og er derfor perfekt hvis du ønsker noe luksuriøst som både er unikt og tidløst.

Se alt fra The Diamond Icons ➞

2. Rosettring med hvit topaz

Rosettring i 585 hvitt gull med hvit topaz og diamanter 0,30 ct, 11.199,-

Enda en bestselger er denne skjønnheten av en ring som er dekorert med en skinnende topaz i senter. Den hvite topaz-stenen er omkranset av 36 briljantslipte diamanter på totalt 0,30 ct som gir ringen dybde og en feminin eleganse.

Den ovale formen er svært klassisk og gir et inntrykk av at fingrene ser lengre og smalere ut.

Se flere smykker med topaz ➞

3. Jacqueline diamantring med morganitt

Jaqcueline diamantring er også en del av The Diamond Icons og er en spennende og iøynefallende ring. Jacqueline finnes i både hvitt gull og roségull. Ringen er dekorert med en stor, rosa morganitt i senter som skaper det spennende og elegante blikkfanget. Dette er ringen for deg som har sans for det lille ekstra og er glad i litt bling til både hverdag og fest.

Les mer om Jacqueline diamantring ➞

4. Olivia enstensring med diamant

Olivia enstensring i 585 gull, 0,50 ct.

Enstensringer er i vinden som aldri før, og er en evig klassiker blant forlovelsesringer og frierringer. Fra vår eksklusive serie, Olivia by Gullfunn, tilbyr vi enstensringer fra 0,05 ct til 1,00 ct og du kan velge mellom ulike diamantkvaliteter. Diamanten er fattet med seks solide klør på en sterk skinne i 585 hvitt gull eller 585 gult gull.

Selv om enstensringer er den mest tradisjonelle forlovelsesringen, er de også svært populære gaver til konfirmanten og et vakkert symbol på at hun trer inn i voksenlivet.

Se alle Olivia enstensringer ➞

5. Nora diamantring

Nora er vår mest populære trestensring med 3 glitrende diamanter på rad som skaper det yndige og vakre blikkfanget. Dette er også vår bestselger innen konfirmsjonsgaver til henne, og er garantert en vinner på gavebordet til konfirmanten.

Når det gjelder materiale finnes Nora diamantring i 375 hvitt gull og 375 gult gull. Tidligere var det imidlertid hvitt gull som var mest populært, men i senere år har vi sett en økende popularitet i gult gull.

Les historien om Nora ➞