Saras sommerfavoritter

Sara jobber som Markedskonsulent i Gullfunn, og deler blant annet inspirerende bilder og stories på vår Instagram-konto. Oppdag hennes favoritter blant våre sommersmykker, og la deg inspirere!

Sara, Markedskonsulent i Gullfunn

Sommeren er på vei, og i år er den ekstra etterlengtet. Endelig kan vi finne frem sommerkjolen og tilbehøret som setter prikken over i’en!

Dette klassiske stjernetegnsmykket med skorpionen i forgylt sølv passer enhver anledning.

Blant mine sommerfavoritter finner du både smykker med fargerike stener, og de klassiske smykkene du kan bære året rundt. Deriblant tidløse ringer og stjernetegnsmykker.

En klassisk ring er enkel å kombinere med andre smykker og ringer. Fullfør looken med sommerlig neglelakk!
Denne sølvringen fra PAN Jewelry kommer med skinnende zirkonia og er godt synlig på hånden!

I år som i fjor er pastellfarger en stor trend. Derfor har jeg plukket ut smykker som er enkle å kombinere med denne trenden.

Klassiske smykker som passer hele året

Trendy armbånd i allergivennlig, forgylt stål fra SSJ med grønne glasstener.
Matchende armbånd og halssmykke fra vårt eget merke, SSJ.

Personlig er jeg glad i forgylte smykker eller smykker i gult gull om sommeren da det fremhever en solkysset hudtone.

Gjør som Sara og lek deg med fargerike smykkestener denne sommeren!

Her har jeg plukket ut forgylte smykker fra SSJ, som alle er i allergivennlig stål. Smykkene kommer med glasstener i flere farger, så her kan du enkelt skape en delikat look med dine favoritter fra sommergarderoben.

Øredobber fra SSJ med hvite og grønne zirkoniastener.

Denim og hvit vaffelsøm er klassikere i den norske sommergarderoben, og er perfekte plagg som kan sprites opp med fargerike smykker! Øredobbene jeg har plukket ut er fra samme SSJ-serie som armbåndet og kjedet, men øredobbene skiller seg ut ved at de er dekorert med zirkonia og ikke glasstener.

Lisa øredobber fra SSJ blir en vakker detalj til hvite sommerkjoler og -bluser!
Den skinnende zirkoniastenen skaper et vakkert blikkfang i ørene!

Jeg er glad i øredobber som er godt synlig i ørene – spesielt når jeg går med håret oppsatt. Da føler jeg meg straks mye finere med et par pene øredobber.

Lisa øredobber fra SSJ med hvit zirkonia.
Hvit dameklokke fra Dilligaf med skinnrem.

Når det gjelder klokker, tyr jeg ofte til klassiske modeller som er enkle å bruke både sommer og vinter. Likevel er det gøy med klokker i lyse sommerfarger når det går mot varmere dager. Du kan enkelt skape en delikat sommerlook med en klokke som passer fargene i garderoben din. Blant mine favoritter finner du en hvit klokke fra vårt eget merke, Dilligaf, som matcher de hvite blomstene på kjolen min.

God sommer!  

Klem Sara 🌻

Få mer inspirasjon

Følg oss på @gullfunnnorge og få mer inspirasjon fra Sara!