Saras favoritter fra Janne Formoe

Sara jobber som Markedskonsulent i Gullfunn, og deler blant annet inspirerende bilder og stories på vår Instagram-konto. Her kan du se hennes favoritter fra kolleksjonen til Janne Formoe!

I den nyeste kolleksjonen finnes det mange vakre smykker, og vi ser at fargerike stener fortsatt er i vinden. Sara har funnet fram de smykkene hun mener setter prikken over i-en til et hvert antrekk!

Elegante øredobber i forgylt sølv med mørkeblå, lyseblå og hvite zirkonia. 1.899,-

-Jeg velger ofte øredobber, som har sterke farger og er synlige. På den måten setter de preg på antrekket mitt og blir et blikkfang, sier Sara.

Nedenfor har hun plukket ut sine favoritt statement øredobber, som du både kan bruke til jobb, hverdag og fest!

Smykke i forgylt sølv med blå zirkonia, 1.899,-

-Jeg er veldig glad i fargen blå, og falt helt for dette settet med tydelige detaljer. Smykkene er tidløse og du kan bruke dem hver dag, og enkelt kombinere de med det du har fra før, understreker Sara.

Serien kommer i forgylt sølv med blå stener, og det finnes smykke, armbånd og øredobber til.

Ringer med zirkonia, 1.499,-

-Se de fantastiske nye ringene som er kommet, jeg må nok unne meg en av disse!
Det er så mye fint i denne nye kolleksjonen at jeg er helt sikker på at alle kan finne noe de liker. Smykkene er også kjempepopulære, så om du skal overraske noen du er glad i med noe ekstra flott ville jeg helt klart gått for Janne Formoe by PAN Jewelry, sier Sara.

Lekker, bred ring i forgylt sølv, 1.499,-
Vakkert armbånd i forgylt sølv, 1.199,-

-Det fine med kolleksjonen til Janne Formoe er at det er så mange forskjellige utrykk og alle kan finne seg noe de liker. Mine personlige favoritter er disse smykkene som har litt størrelse og struktur, noe som gjør at de er spennende og et virkelig statement. Enda tøffere blir det også om man blander inn skatter man allerede har i smykkeskrinet!

Få mer inspirasjon

Følg oss på @gullfunnnorge og få mer inspirasjon fra Sara!