Diamantringen til den sterke og målbevisste kvinnen

Victoria by Gullfunn er en klassisk og moderne diamantring med 21 glitrende diamanter på totalt 0,20 ct. Ringen kommer i 585 hvitt gull og 585 gult gull.

Navnet Victoria, eller Viktoria, er den feminine formen av Victor. På latin betyr victoria «seier», det å vinne en kamp. Med Victoria by Gullfunn har vi en visjon om å tilby en vakker og anvendelig diamantring til sterke, tøffe og målbevisste kvinner.

Det sies at alle mennesker kjemper en kamp. Når du endelig kommer seirende ut av et vondt forhold, fullfører et langt studie, vinner over sykdom, får drømmejobben – husk at det er din tur til å unne deg noe, det er din tur til å skinne. Vi tror nemlig på den uavhengige og selvstendige kvinnen, og med Victorias moderne og klassiske design er dette den perfekte ring!

Vakre Victoria diamantring i 585 hvitt gull og 585 gult gull.

Victoria by Gullfunn har 21 skinnende diamanter på totalt 0,20 ct og kommer i 585 gult gull og 585 hvitt gull.

Victoria er perfekt hvis du ønsker deg en glitrende diamantring som garantert blir lagt merke til!

Kjøp Victoria by Gullfunn

Planlegger du å fri til din kjære er Victoria en nydelig frierring eller forlovelsesring!

Victoria er tidløs og moderne! Ringen er derfor lekker både alene og sammen med andre smykker og ringer. Skap et klassisk og profesjonelt uttrykk ved å bære den til et helsvart antrekk, eller smykk opp et fargerikt statement-antrekk! Uansett garderobe blir Victoria en favoritt blant dine fineste accessoirer.

Tips! Er du usikker på ringstørrelsen kan du lese innlegget “Slik finner du riktig ringstørrelse“.