Oppdag Michelle med tanzanitt

La deg inspirere av den iøynefallende smykkeserien, Michelle, dekorert med diamanter og en eksklusiv, lilla tanzanitt. Den skinnende edelstenen skaper et særlig feminint og uimotståelig blikkfang mot solkysset sommerhud.

Michelle diamantring i 585 gult gull med en skinnende og elegant tanzanitt i senter og fire diamanter på hver side av stenen.

Michelle er en av våre bestselgende smykkeserier fra den ikoniske diamantkolleksjonen, The Diamond Icons, og består av ringer, øredobber og smykker i et moderne, men tidløst design. Smykkeserien passer kvinner i alle aldre, og finnes enten med røykkvarts, syntetisk grønn smaragd eller lilla tanzanitt i senter.

Michelle smykkesett i 585 gult gull med glitrende diamanter og en eksklusiv lilla tanzanitt i senter.
Den vakre tanzanitten i en kald og behagelig lillatone skaper et feminint blikkfang i ørene.

Hva er tanzanitt?

Tanzanitt er en ung edelsten som først ble oppdaget i 1967. Den vakre stenen har blitt en svært ettertraktet smykkesten, og er kun å finne ett sted i hele verden; i Tanzania øst i Afrika.

Tanzanitten er også særegen og unik fordi den utstråler ulike nyanser i blå-lilla når man ser den fra ulike vinkler. Den elegante edelstenen symboliserer skjønnhet og selvtillit, noe som gjør den ekstra populær på vakre smykker som kan bæres rundt halsen, i ørene eller på hånden.

Løft hverdagsantrekket med Michelle rundt halsen og skap et elegant og feminint uttrykk.

Michelle med tanzanitt har en kald og svært anvendelig lillatone som er enkel å bære til de fleste antrekk og anledninger. Den ettertraktede, og svært moderne stenen, skaper et eksklusivt preg over smykkeserien. Dette gjør Michelle til en nydelig gave til en som fortjener det lille ekstra.

Bær gjerne Michelle diamantring sammen med andre ringer for en trendy og leken look.
Vakre Michelle øredobber med lilla tanzanitt og diamanter.

Stadig flere velger å fri med unike flerstensringer dekorert med diamanter og ettertraktede edelstener. Har du planer om å fri til din kjære, er kanskje Michelle den perfekte forlovelsesringen?

Michelle diamantring med tanzanitt er nydelig som forlovelsesring hvis du går med frieri i tankene.

Oppdag også Michelle med røykkvarts og syntetisk smaragd

Se alle smykker fra Michelle-serien ➞