Hva er en hydrotermisk smaragd?

La deg inspirere av den elegante smykkeserien, Michelle, med en skinnende hydrotermisk smaragd i senter som skaper det elegante blikkfanget. Dekorert med glitrende diamanter fattet med solide klør i 585 gult gull vil den iøynefallende grønne smykkeserien løfte ethvert antrekk.

Michelle er en av våre bestselgende smykkeserier fra den ikoniske diamantkolleksjonen, The Diamond Icons, og består av ringer, øredobber og smykker i et moderne, men tidløst design. Smykkeserien passer kvinner i alle aldre, og finnes enten med røykkvarts, hydrotermisk smaragd eller tanzanitt i senter.

Hva er hydrotermisk smaragd?

En hydrotermisk smaragd er en kunstig fremstilt smaragd. I den grønne Michelle-serien bruker vi hydrotermisk smaragd.

Dette er den beste og mest eksklusive kvaliteten man kan få av kunstig fremstilte smaragder. Dette da den er helt identisk, inneholder eksakt de samme mineralene og har de samme fysiske og optiske egenskapene som en ekte smaragd.

En syntetisk smaragd, som Michelle-serien er dekorert med, har de samme fysiske og optiske egenskapene som en ekte smaragd.

Hele Michelle-serien er i 585 gult gull som er nydelig mot solkysset sommerhud. Den vakre grønntonen glir rett inn i enhver garderobe og kompletterer like godt et fargerikt statement antrekk som den klassiske, lille sorte.

Se også Michelle med andre stener!