Hva er en rekkering?

Johanne er en tidløs og klassisk rekkering dekorert med 19 glitrende diamanter på skinnen. Den vakre og anvendelige ringen finnes i både hvitt og gult gull, og har en nett og feminin utforming. La deg inspirere av den klassiske skjønnheten som passer til enhver anledning.

Johanne rekkering i 375 hvitt og 375 gult gull skaper et glitrende blikkfang på hånden uansett om du bærer den alene eller sammen med andre ringer, 7.999,-

Den nydelige rekkeringen, Johanne, er dekorert med 19 glitrende diamanter som er fattet i solide klør på skinnen. Uansett om du bærer Johanne alene eller velger å komplettere den med en annen ring, har du et spennende håndsmykke som vil sette prikken over i-en på ethvert antrekk.

Skap et iøynefallende statement smykke ved å bære Johanne sammen med Bella diamantring.
De to ringene i gult gull, Johanne og Bella, er nydelige å kombinere.

Hva er en rekkering?

En rekkering er en elegant og klassisk ring som kjennetegnes av at stenene er fattet på rekke langs ringskinnen. Rekkeringer finnes i ulike bredder og er svært populære å bære sammen med enstensringer eller andre diamantringer med større utforming.

Rekkering som giftering

Fordi rekkeringer har et klassisk uttrykk er den også perfekt som giftering. Den er nemlig alltid aktuell og vil ikke gå av moten. Det anvendelige designet gjør at ringen kan bæres hver dag uansett stil og antrekk.

Julie diamantring og Johanne rekkering i 375 hvitt gull.

Etter bryllupet velger mange å bære forlovelsesringen og gifteringen på samme finger, som skaper et grasiøst og elegant uttrykk.

Sammen vil Johanne rekkering og Julie diamantring garantert stjele oppmerksomheten!