La deg begeistre av Jacqueline

La deg inspirere av Jacqueline, en eksklusiv og spennende diamantserie med en vakker morganittsten i senter. Den skinnende morganitten er omkranset av glitrende diamanter som setter et glamorøst vintage-preg på smykkene!

Jacqueline kommer i både 375 hvitt gull og 375 roségull. Ringen er fattet med en lyserosa morganitt som også kalles “kjærlighetssten” da den sies å tiltrekke seg kjærlighet. I dag er morganitt en av de mest populære edelstenene som brukes i smykker, og er som regel dus rosa eller ferskenfarget.

En gave som varer evig

Til spesielle anledninger er det hyggelig å overraske sin kjære med noe ekstra fint, og hva er vel vakrere enn et glitrende og stilsikkert diamantsmykke som varer livet ut?

Er du usikker på om hun vil foretrekke hvitt- eller roségull? Ta en titt i smykkeskrinet hennes eller bemerk deg hva hun vanligvis bruker.
Tips: Jacqueline i roségull er nydelig sammen med smykker i gult gull og forgylt sølv.

The Diamond Icons

Jacqueline er en del av vår ikoniske diamantkolleksjon, The Diamond Icons. Kolleksjonen består av eksklusive diamantringer, -øredobber og -anheng som er inspirert av vakre steder og historiske ikoner.

Tips! Er du usikker på ringstørrelsen kan du lese innlegget “Slik finner du riktig ringstørrelse“.