Oppdag Jacqueline diamantring

La deg inspirere av Jacqueline, en eksklusiv og spennende diamantring med en vakker morganittsten i senter. Den skinnende morganitten er omkranset av 32 glitrende diamanter som setter et moderne vintage-preg på ringen!

Jacqueline er en del av vår ikoniske diamantkolleksjon, The Diamond Icons. Kolleksjonen består av eksklusive diamantringer, -øredobber og -anheng som er inspirert av vakre steder og historiske ikoner.

Jacqueline kommer i både 375 hvitt gull og 375 roségull. Ringen er fattet med en lyserosa morganitt som også kalles “kjærlighetssten” da den sies å tiltrekke seg kjærlighet. I dag er morganitt en av de mest populære edelstenene som brukes i smykker, og er som regel rosa eller oransje.

Jacqueline diamantring i 375 hvitt gull.
Jacqueline diamantring i 375 roségull.

En gave som varer evig

Til spesielle anledninger er det hyggelig å overraske sin kjære med noe ekstra fint, og hva er vel vakrere enn en glitrende og stilsikker diamantring som varer livet ut?

Er du usikker på om hun vil foretrekke hvitt- eller roségull? Ta en titt i smykkeskrinet hennes eller bemerk deg hva hun vanligvis bruker.
Tips: Jacqueline i roségull er nydelig sammen med smykker i gult gull og forgylt sølv.

Vakre Jacqueline er et blikkfang som vil løfte ethvert antrekk!

Jacqueline, en ring som sier JA

Går du med frieri i tankene er Jacqueline en nydelig og unik forlovelsesring!

Har du funnet den du vil dele resten av livet med og planlegger å “pop the question”? Sett følelsene hennes i sving og imponer med en moderne og glamorøs flerstensring som glitrer av både diamanter og morganitt. Selv om Jacqueline er en tidsriktig diamantring som virkelig skiller seg ut, er den også klassisk, tidløs og anvendelig.

Uansett antrekk skaper Jacqueline et fantastisk blikkfang, og skinner elegant og feminint på hånden. En moderne favoritt blant våre forlovelsesringer!

Vakre Jacueline er en ring hun kan bære hver dag, uansett antrekk!

Tips! Er du usikker på ringstørrelsen kan du lese innlegget “Slik finner du riktig ringstørrelse“.

Andre flerstensringer