Oppdag Hennie diamantserie

Hennie by Gullfunn er en klassisk, men også tidsriktig diamantserie av matchende ring, øredobber og halssmykke. Serien kommer i 375 gult gull og 375 hvitt gull med brilliantslipte diamanter. Oppdag diamantserien som vil gjøre dagene hennes enda mer glitrende!

Med smykkeserien Hennie by Gullfunn tilbyr vi en anvendelig og elegant diamantserie som hun kan bære hver dag. Selv om Hennie har et klassisk uttrykk som aldri vil gå av moten, er serien også svært tidsriktig.

Vakre Hennie diamantring i 375 gult gull 0,25 ct, 6.999 kr.

Hennie diamantsmykke i 375 gult gull 0,20 ct, 4.999 kr.

Vakre Hennie diamantring er dekorert med 9 glitrende diamanter som totalt utgjør 0,25 ct. Med to diamanter plassert på siden, glitrer den nydelige ringen uansett vinkel!

Går du med frieri i tankene er Hennie også nydelig som forlovelsesring!

Hennie diamantring i 375 hvitt gull 0,25 ct, 6.999 kr.

Fordi Hennie er så anvendelig vil både ringen, øredobbene og smykket kunne glitre opp antrekket hennes uansett anledning. Klassiske smykker er også svært enkle å bære, og passer like fint til ensfargede som fargerike antrekk!

Det nydelige anhenget på totalt 0,20 ct skinner perfekt! Hennie smykke i 375 hvitt gull, 4.999 kr.

Med diamanter i ørene føler man seg straks mer glamorøs og elegant! Hennie diamantøredobber 0,30 ct, 7.999 kr.

Hennie diamantsett

Blant våre vakreste gaver til kvinnen i ditt liv, finner du Hennie diamantsett. Med hele Hennie-serien i en liten, hard gave blir du årets rauseste kjæreste; dette er en gave som garantert vil imponere, glede og røre henne! I tillegg til at Hennie er en skjønnhet uten like, er diamantsettet også en prisgunstig favoritt som vil vare livet ut!

Hennie – gaven som varer evig

Hvis du er usikker på ringstørrelsen til deg selv eller den du skal overraske, kan du lese innlegget “Slik finner du riktig ringstørrelse“.